Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Új bírók a Szegedi Ítélőtáblán

Szeged - Három új bírót helyezett át a Szegedi Ítélőtáblára Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke október 1-étől: Halász Edina címzetes törvényszéki bíró a büntető kollégium, Bálind Attila, a Szegedi Járásbíróság elnöke, és Dobler László törvényszéki bíró a polgári kollégium bírójaként dolgozik majd.
A bírók áthelyezésére a megüresedett álláshelyek betöltése miatt volt szükség, melyet indokolt az is, hogy a Szegedi Ítélőtábla megnövekedett ügyszámmal dolgozik a jövőben, ugyanis szeptembertől - ahogy megírtuk - Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megye mellett Jász-Nagykun-Szolnok megye is a Szegedi Ítélőtábla illetékességi területéhez tartozik. - A nagy tapasztalattal és szakmai tudással rendelkező három bíró jelentős segítség ítélőtáblánknak, velük a jövőben már minden bírói álláshelyet betöltve, teljes létszámmal dolgozhat bíróságunk - mondta Harangozó Attila, a Szegedi Ítélőtábla elnöke.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2013. október 01. 16:42
    „A nagy tapasztalattal és szakmai tudással rendelkező három új bírónak is sikeres, eredményes munkát kívánok. Remélve, hogy a hozzájuk kerülő banki "devizahiteles" ügyek elbírálása is gyorsabb határidővel fog megtörténni az alsóbb fokú bíróságok Tisztelt Ítélőtáblához kerülésével!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Flashmob-koncertek a Zene Világnapján

A Reök-palota erkélyén kedden délben a zeneművészetisekből alakult kürtkvartett játszott. Tovább olvasom