Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Új évet köszöntött Szeged - sok fotóval!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kíván minden olvasójának a delmagyar.hu szerkesztősége. A szegedi Széchenyi térre éjfél előtt körülbelül fél órával érkeztek a legtöbben, hogy az utcán köszöntsék az új évet. Kollégáink jártak a Pláza óriásbulijában és a Hungi Vigadóban is. Nézze meg óriásgalériánkat!
A mínusz 12 fokos hidegben nem volt könnyű dolga a Zanzibár együttesnek, valószínűleg nem sűrűn állnak ilyen zord időben színpadra. Terecskei Rita énekes előbb kesztyűt kért, majd elcsodálkozott, hogy zenésztársai hogyan tudnak egyáltalán gitározni, amikor kis híján lefagy az ujjuk. A színpadot a Takaréktár utca felőli oldalon állították fel, a fősétányt megtöltötte a tömeg.

Új évet köszöntött Szeged - GALÉRIA

Éjfélkor a Himnusz eléneklése után következett a tűzijáték, a rakétákat a városháza elől és az udvarából lőtték fel. Szubjektív meglátásunk szerint ez a 11 perces tűzijáték még látványosabb volt, mint az augusztus 20-ai. Sokan saját tűzijátékukat is működésbe hozták a Széchenyi téren, ahol még petárdát is láttunk. Aki a csípős hideg ellenére kitartott, az 0 óra 45-től a Szeged Live Band koncertjére mulathatott tovább - immár a 2015-ös esztendőben.

A delmagyar.hu Csongrád megye legolvasottabb információs portálja, kitekintéssel a legfontosabb belpolitikai hírekre és a külföldi eseményekre. A delmagyar.hu szerkesztői a hírek folyamatos feltöltése mellett számos szolgáltatással és hasznos információval igyekeznek megfelelni az olvasói igényeknek. Ezek közé tartoznak az olyan közösségi szolgáltatások, mint a blog, a mozi- és kulturális programajánló, valamint a műveltségi- és KRESZ tesztek.

Új évet köszönt Szeged - GALÉRIA

Tematikus aloldalainkon bárki megtalálhatja a számára leginkább érdekes híreket: olvasóink barangolhatnak az autók világában, tabellákat, eredményeket böngészhetnek a sport aloldalunkon, az Ez milyen! rovatunkban átlapozhatják a legfrissebb pletykákat, a Világvevőben pedig komolyabb, tartalmasabb cikkeket olvashatnak, a gyerekek szórakozásáról flash játékok gondoskodnak.

Valamennyi olvasónknak kívánunk sikerekben gazdag, boldog új évet!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repkedtek a tényleges életfogytiglanok

Jogerősen és nem jogerősen is több embert ítélt tényleges életfogytiglanra a bíróság 2014-ben Szegeden. A TÉSZ-esek száma hónapról hónapra nő, számuk már megközelíti az ötvenet. Tovább olvasom