Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Új helyen a nyugdíjbiztosító

Szeged. 71 millió forintot spórol az üzemeltetési költségeken négy szakigazgatási szervének elköltöztetésével a megyei kormányhivatal, jelentette ki B. Nagy László kormánymegbízott szerdai sajtótájékoztatóján.
Szerinte körülbelül 150 ezer ügyfelet érint, hogy az Egészségbiztosítási Pénztár, a Földművelésügyi Igazgatóság, a Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv, végül pedig a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság új épületbe költözött. A tájékoztató a nyugdíjbiztosító új épületében, a Bécsi körút 5.-ben zajlott, ahol május 6. óta fogadják az ügyfeleket.

Horváth Ferenc, a szakigazgatási szerv vezetője elmondta, 50 nap alatt kellett átköltöznie 60 munkatársával és 2,5 kilométernyi irattal együtt az újszegedinél sokkal jobban megközelíthető épületbe, amelyben három ablaknál fogadják az ügyfeleket. Bízik benne, hogy újabb 19-20 évig maradhatnak az épületben. B. Nagy László hangsúlyozta, a költözés sehol sem jelentett fennakadást az ügyintézésben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokan nem katáznának, mégsem választhatják

A kisadózók tételes adója sokkal kedvezőbb, mint a bármelyik más adózási forma, főleg azoknak, akiknek nincsenek költségeik. Mégsem merik választani. Tovább olvasom