Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

Új jegyzetbolt nyílt

Jegyzetbolt nyílik hamarosan a tanulmányi és információs központban. Az üzletben, a tervek szerint, beszerezhető lesz az összes szegedi karon szükséges olvasnivaló.
Új jegyzetbolt nyílik a szegedi tanulmányi és információs központban szeptember közepén – így egy helyről szerezhetik majd be a tanulmányaikhoz szükséges kölcsönözhető és a megvásárolható könyveket a hallgatók. Habár a bolton még a zárva táblát találjuk, a jelenleg épp feltöltés alatt álló nyolcvanöt négyzetméteres helyiségben már most frissen nyomott könyvek illata terjeng, szorgoskodnak a bolt munkatársai.

Korcsik Raffael, az Univ Kht. ügyvezető-helyettese elmondta, hogy a boltban terveik szerint minden egyetemi, főiskolai kar számára szükséges jegyzetet meg lehet majd találni, sőt megrendelésre az oktatók kéréseit is megpróbálják kielégíteni. Ezzel hiánypótló vállalkozást indítanak a városban, ugyanis a hasonló profilú Vitéz utcai boltban csak néhány kar jegyzeteit forgalmazzák. Az üzemeltető Univ Kht. tevékenységei között ez egy új terület, így egyelőre „próbaüzemben" működik majd a bolt, szeretnék fölmérni, pontosan mire is van szüksége a hallgatóknak. Kínálatukban azonban már így is több mint kétezer féle könyv szerepel.
A tervek szerint a diákok jelenleg 2700 forintos könyvcsekkje, jegyzettámogatása elkölthető lesz náluk is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízválasztó tiszai halfesztivál

A Tisza mindkét oldalán rotyogott a bográcsokban a halászlé a hét végén kilencedik alkalommal… Tovább olvasom