Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Új kiállítók az egyetem Tavaszi Állásbörzéjén

Szeged- Hatvan kiállítóval várja a régió legnagyobb álláskeresési fóruma a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hallgatóit, végzett diplomásait és minden érdeklődőt a Tavaszi Állásbörzén március 23-án, szerdán 9 órától 17 óráig.
 Az SZTE Karrier Iroda szervezésének köszönhetően az érdeklődők kapcsolatba kerülhetnek az egyetem gyakornoki és álláslehetőséget biztosító partnereivel a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

A legjelentősebb helyi, regionális és országos cégek, munkaerő-közvetítők és civil szervezetek mellett idén új kiállítókkal bővül az állásbörze kínálata. A biztosítási piac, az egészségügyi szektor és egy nagykereskedelmi lánc is várja jövőbeli kollégáit a standoknál.

Bemutatkozik az üzleti szolgáltató központ szektor (SSC) is, amely hazánkban ma a második leggyorsabban növekvő terület. Az NNG, az Ericsson vagy az Unilever Magyarország Kft. többek között visszatérőként jelenik meg a rendezvényen, de a magánvállalkozással kacérkodók is hasznos ötleteket kaphatnak a Colibri Pályakezdő MeetUp tagjai segítségével. Aki szeretne felkészülni a leendő munkáltatóival való találkozásra próbainterjúkkal, egyéni tanácsadásokkal, az már hétfőtől részt vehet a felkészítő napokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mértékegységgé vált a ˝szegednyi ember˝

Mértékegységgé vált a ˝szegednyi ember˝
Tízmillióan Magyarországon? Már egy Szegeddel vagyunk kevesebben - olvashattuk az országos sajtóban. Tovább olvasom