Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Új logót kapott a 95 éves Belvárosi mozi

A logópályázat győztese lapunk egykori grafikusa, Burg Balázs lett. Mint mondta, a mozi art deco jellegét akarta hangsúlyozni.
A szegedi Belvárosi mozi Balázs Béla termében sajtótájékoztatón értékelték szerdán a logó pályázatra beérkezett munkákat, illetve díjazták az arra érdemes alkotókat.

– Folyamatosan készülünk a százéves évfordulónkra, amit 2020-ban ünnepelünk. Ennek egyik állomása a logó pályázat – mondta Szabó Éva, a mozi vezetője. Az új, modern logó bevezetésére pályázatot írtak ki. Jávorszky Iván, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, 80 pályamű érkezett. Mint fogalmazott, olyan nehéz dolga volt a zsűrinek, hogy négy különdíjat is kiosztottak.
A Belvárosi mozi új logója, lapunk korábbi grafikusa, Burg Balázs munkája.

György Anikó, Kosztándi Orsolya, Nemes Zsolt és Toldi Dániel egy két személyes, egész napos belépőt vehettek át az Oscar-éjszakára, február 28-ra, amikor az Oscar-díjra jelölt filmeket vetítik majd a moziban.

A logópályázat győztese lapunk egykori grafikusa, Burg Balázs lett. A nyertes pályaműért 56789 forintot vehetett át az alkotó. – Szabadidőmben összeraktam pár tervet és elküldtem. A mozi art deco jellegét akartam hangsúlyozni, gondoltam, miért ne legyen maga az épület a logó – mondta. A mozi új logóját nyomtatott kiadványokon, műsorfüzetekben, plakátokon, szórólapokon, molinókon, az online felületeken, vetítővászon és más mozgóképes felületeken használják majd a jövőben

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi és elavult: nehéz felmászni a Felső Tisza-parti buszmegállóhoz

Régi és elavult: nehéz felmászni a Felső Tisza-parti buszmegállóhoz
Régiek, elavultak már a Hajós utca és Felső Tisza-part kereszteződéséhez vezető téglalépcsők, a töltés oldalában meredek a rámpa. Tovább olvasom