Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Új műsorok a városi televízióban

Főként tudományos műsorokkal bővül a Városi Televízió Szeged kínálata a következő hetekben, de a közélet iránt érdeklődőket is igyekszik kiszolgálni a helyi tévé.
Akár a helyszínen is megtekinthetik az érdeklődők a városi televízió Körút című magazinját ma este, az ifjúsági házban nemrég átadott IH Caffe ad helyet ugyanis a szegedi és a pécsi városi televíziók közös élő műsorának. Az adás egyik vendége Takács József, egykori szegedi lapszerkesztő lesz, aki Pécs pályázatát írta az Európa kulturális fővárosa cím elnyerésére.

Három új tudományos műsor indul, illetve indult nemrégiben a városi televízióban. A Mindentudás Egyeteme Szeged rögzített előadásait péntekenként hat és hét óra között tekinthetik meg a nézők. Október közepén elindul a Fizika éve sorozat, valamint a Professzorok című portréműsor is, Az ész beszél című adással pedig a Dél-alföldi Neurobiológiai Tudásközpont munkáját kívánják bemutatni.

Rövidesen indul a VTV és a Délmagyarország közös közéleti műsora, a Szemközt Plusz. Az adás havonta egyszer Botka Lászlót látja vendégül, akit a televízió, illetve lapunk egyik munkatársa faggat majd aktuális kérdésekről. A nézők is kérdezhetnek a polgármestertől a napirend@vtvszeged.hu e-mail címen, illetve SMS-t küldhetnek a 30/355-2662-es mobilszámra.

Sz. Gy.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fürdés helyett befürdött

Százezer forintért vásárolt gyapjútakarót a Richter Gold Kft.-től Bakacsi Sándorné. A sándorfalvi… Tovább olvasom