Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Újabb bevásárlónap: november 13., péntek

A nagy sikerre való tekintettel ismét bevásárlónapot szervezünk olvasóinknak. Most sem adjuk alább 20 százaléknál – az akcióban részt vevő kereskedők, szolgáltatók legalább ekkora szuperkedvezménnyel várják a Délmagyarország és a Délvilág olvasóit.
Az újabb bevásárlónap ideje: november 13., péntek - lám még a szerencse is mellénk szegődött! A kupont azért ne felejtsék el kivágni az újságból és magukkal vinni.

Olvasóink továbbra is arra bíztatnak bennünket, folytassuk bevásárlónapos akcióinkat. Kérésük nekünk parancs, nagy kedvvel szervezzük, készítjük a kuponokat a kereskedők, szolgáltatók által felajánlott extrakedvezményekhez. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni péntek bizonyult, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében – az üzletek közül is többen tartanak nyitva mint szombaton. Mostani bevásárlónapunk tehát november 13., péntek. Erre a napra együttműködő üzleti partnereink extra akciós kedvezményekkel várják olvasóinkat: minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából.

Továbbra is van mire készülni a vásárlónapokon, hiszen a napi fogyasztási cikkek mellett már ruházatban is készülhetünk az őszre, s az időjárás miatt egyre inkább beszorulva a lakásba, több figyelem jut a belső szépítészetre, bútorokra is. Tervezgetés közben lebegjen szemünk előtt a legalább 20 százalékos kedvezmény!

Mert továbbra is igaz, nehezebb időkben leleményes igazán az ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból, ami jó, amit már megszokott. Másképp fogalmazva, minél kevesebbet kelljen feladni abból, amit már egyszer sikerült elérni. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság. Okosan is tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetőségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon. Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág továbbra is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Immáron az ötödiket.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a november 12-i napilapban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.
Ne feledjék, legalább 20 százalékot spórolhatnak a családjuknak!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kis fogyás és a nagy áttörés

Néhány hete döntöttem el, hogy felhagyok eddigi életmódommal, és még a lélektani határ, a 100 kg elérése előtt visszafordulok az úton. Tovább olvasom