Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Újabb brit világsztár Szegeden

Újabb brit világsztár SzegedenA külföldi híresség Jonas Blue mellett az ország legnépszerűbb zenei előadói érkeznek a Szegedi Egyetemi Napokra.
Javában zajlanak a Suniversity Days, azaz a Szegedi Egyetemi Napok (2017. április 27-29) előkészületei, melyet a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata szervez a Hattyas sori Sportközpont területén.

A rendezvény hagyományosan a tavasz első olyan rendezvénye az egyetemen, ahol egyetemisták és nem egyetemisták közösen szórakoznak az ország legnépszerűbb zenekarainak és lemezlovasainak koncertjein és mindemellett a fesztiválszezon nyitányként is szolgál.

- Igyekszünk arra törekedni, hogy mindenki találjon magának olyan fellépőt, akinek a koncertjén önfeledten szórakozhat és pár estére kiszakadhat a hétköznapokból. Korábban nem volt arra példa, hogy az Egyetemi Napokon és a Hattyas sor alakuló terén nemzetközi szupersztár lépjen fel, idén éppen ilyen lesz a brit lemezlovas, Jonas Blue - mondta el Lukács Levente, a rendezvény főszervezője. 

A megszokott nagysátoros pop/rock koncerteken, a PartyAréna dübörgő buliján, valamint a 90-es évekbeli hangulatot teremtő Retro stage-en túl idén plusz két helyszínnel bővül a Suniversity Days. A Frappé kultúrblokkban a 3 nap alatt 3 különböző műfaj képviselteti magát. Első nap Rozsdamaró Táncház, második nap Salsa party, az utolsó napon pedig Jampec party színesíti a rendezvényt. Emellett lesz egy Alter Electro stage, ami egyfajta buli a buliban - ennek a Jugyu Klub ad otthont. Itt a Dubstep, Minimal, Drum & Brass és a techno stílusok képviseltetik magukat. Lesz még Gaszroudvar is, érdekesebbnél érdekesebb italokkal és ételekkel. Ezen a részen az utcazenészeké lesz a főszerep.

A hazai szupersztárok közül eddig a Quimby, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Margaret Island, a Cloud9+ és a Fish koncertezik a fesztiválon, a Party Aréna fellépői a teljesség igénye nélkül: Andro, Edo Denova, Metzker Viki, Lennard, Stereo Palma, Sterbinszky, no meg persze Jonas Blue.

A környékben lakók sem fognak szomorkodni, ugyanis a szomszédos utcákban lakók (Bem utca, Pálfy utca, Kisfaludy utca, Oltványi utca, Gőz utca, Borbás utca, Dobó utca, Hattyas utca, Szabad Sajtó utca, Nyíl utca, Váradi utca, Földmíves utca - a helyszínen a lakcím kártyájuk felmutatásával) ingyenesen vehetnék részt a rendezvényen.

További információk és a részletes program a Facebook eseményben, valamint a Frappéban megtalálható.

A Frappé rendszeresen frissülő szegedi vendéglátóhelyeket, szórakozási lehetőségeket és programajánlatokat gyűjt össze. Használatához okostelefon és internet szükséges. Az alkalmazás ingyen letölthető a Google Play vagy az App Store áruházból.
 


Így töltsük le a Frappét! 

1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.
2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.
3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a www.frappeapp.hu oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztárfellépők és 30 méter magas lánchinta az idei majálison

Sztárfellépők, rendőrségi és katonai bemutatók és egy 30 méter magasban keringő lánchinta - ezek az… Tovább olvasom