Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Újabb fordulat a Mehmet Karcsi-ügyben

Szeged - Újabb - sokadik - fordulat történt a szegedi kisfiú, Mehmet Karcsika ügyében. A békéscsabai Okmányirodánál ugyanis a napokban útlevelet akart kérni a török apa a fiának.
Újabb - sokadik - fordulat történt a szegedi kisfiú, Mehmet Karcsika ügyében. A békéscsabai Okmányirodánál ugyanis a napokban útlevelet akart kérni a török apa a fiának. A nagymama szerint Karcsikát ismét Törökországba akarják vinni, ez a napnál is világosabb. Egyszer már elrabolták unokáját, most pedig az ideiglenesen apjánál elhelyezett fiúra hasonló sors vár - igaz a hivatalnokok szemfülesek voltak és megtagadták az úti okmányok kiadását.

Olvasóink írták

 • 15. damnit 2008. december 06. 17:28
  „hat barataim mindannyiotok kapja be a tehen farkat egy jo torok mondas aki kocsog az kocsog”
 • 14. damnit 2008. december 06. 17:25
  „hat te kocsog torokmez kabbe mert ha megolne az anyadat valaki teged nem erdekel kocsog”
 • 13. mano 2008. január 22. 15:59
  „a karcsi ugyet igen is erdekli akinek van gyereke. peldaul nekem es ugyanabban a cipoben jarok hogy rabolni akarja a gyerekem pedig o csak 1 eves. szoval azt nem erdekli a karcsi ugye ekinek nincs gyereke csak nemertem a "torokmez irot mi koze van hozza.Eleg durva ha valakit nem erdelel egy gyerek sorsa.Mi szulok alkotjuk a jovojuket es ugy fognak felnoni ahogy mi tanitjuk, Hat teged torokmez biztos nem tanitott rendre az anyukad.”
 • 12. noname 2008. január 16. 17:33
  „amit te csinalsz azt a gyerek nem tenne”
 • 11. törökméz 2008. január 13. 21:47
  „Ki a francot érdekel már ez a török-kölyök ?
  Pár év múlva ugyanazt csinálja, mint az anyja.”
 • 10. heritage 2008. január 13. 21:35
  „hát... nemtom mi érdekes van egy átlagos gyerek mindennapjaiban...
  ennyire süllyed le a bulvár ha már nem tudnak semmi értelmesről írni allor elővesznek egy szerencsétlen kölköt...szomorú!
  kül kit érdekel h megkapta e az útlevelet vagy hogy hol a fenébe lakik!
  kész valóságshow a gyerek! Undorító!”
 • 9. juhász 2008. január 13. 20:03
  „annyira korrupt ez az ügy meg ahogy támogatják azt a bűnőző törököt,hogy normális törvénytisztelő magyar ember elvből azt hiszem ehhez nem szól hozzá.”
 • 8. Carlo 2008. január 13. 19:40
  „kedves "noname", talán ott voltál, hogy mindent tudva ítélkezz más felett?
  az IQ -ról meg ne te alkoss véleményt, ha lehet, mert ugye , jó magyar közmondás: Mindenki magából indul ki”
 • 7. noname 2008. január 13. 16:18
  „Megérte ezért, alapítvány segítségével hazahozatni a gyerkeet? Jobb lett volna neki ha ott marad az apjánál, jobb így, h ide-oda rángatják? Ugye mikor keresték Törökországban úgy volt beállítva, h ott az apja elhanyagolja, ő a rosszfiú, az anya pedig azá ldozat. Ehhez képest ugye ő meg drogfutár, elég átlátszó mese, h csőbe húzták. Azért IQW 70 felett az ember nem megy bele olyasmibe, h figyu hozz már át egy csomagot a hatáon ennyi meg ennyi lóvéért, ez elég átlátszó.”
 • 6. arkadas 2008. január 13. 16:06
  „Jaaj, hagy vigye már magával haza a fiát Töörkországba.. Mit akadékoskodnak? Nem veszi észre az anyja,hogy az apjával akar lenni a gyerek! Mit erőszakoskodik, miért nem nézi a fia érdekét??
  Egy 12 éves gyerek már el tudja dönteni,hogy mit akar, kivel akar élni. Ha erőszakkal magánál akarja tartani, mégrosszabb lesz! Két év múlva elszökik, és keresheti a nagyvilágban. ez jobb lesz?”
 • 5. radenkó 2008. január 13. 15:23
  „Ez már túl mutat minden szappan operán, van a török fiúnál fontosabb
  dolog is mint az ő személyével nap mint nap foglalkozni.
  Az újság írás olyan mélyre süllyedt mint a politika, nincs már tisztességes újság hír ,nincs már más hír mint ez a gyerek ?.”
 • 4. Carlo 2008. január 13. 14:55
  „Anyukát apuka jól behúzta a csőbe, ilyen van , le is csukták, így a gyámhatóság neki ítélte meg a gyerekek, ami várható is volt.
  Aztán majd, nem kap útlevelet,( szemfüles aktakukac jól eldöntötte ) és ettől ugyanúgy ki fogja vinni Törökországba, mint annak előtte , és nem fogja kérdezni szabad e.
  Aztán majd a helyi szokások szerint neveli, és lesz belőle Jó török állampolgár.

  na és, akkor mi van?
  lehet ezen vitatkozni, de kell e... ?”
 • 3. dodo 2008. január 13. 14:17
  „Kinek nincs még tele a töke "Karcsikával"? Figyelemelterelés az egész! Primitív szülők (habár a vér szti apára kellő ism. nélkül nem mondhatom) maguk által okozott problémája az egész! Javaslom a szerkesztő úrnak, nézze az internetet, sokkal fontosabb és érdekesebb híreket talál.”
 • 2. maci52 2008. január 13. 12:07
  „Igazat adok az előttem szólónak.A szemfüles előadó mit tenne a saját helyében?Egy drogfutár anyuka,egy beképzelt nagymama,aki még a komcsi időből él.Meddid lehet lábbal tiporni az emberi jogokat magyarországon? KI,vagy kik állnak ennek az ügynek a hátterében?Ki védelmezi azt a rosszarcú nőt?Jó lenne már ha egy független,korrupció mentes ügyvéd átvenné ezt az ügyet.Mióta van egy nagymamának beleszólása mások ügyeibe?Hevesebb vérmésékletű apuka már rég pofánverte volna.Érdekes,ez az eset egy cserepesorival biztos nem történik meg.”
 • 1. atlasz 2008. január 13. 11:50
  „Milyen ürüggyel tagadták meg az apjától a fiát?
  Eddig csak magyar állampolgár elvált apákat fosztott meg gyermeküktől az évtizedes bírói gyakorlat. Még a Szabó-féle régi Kék Fényben is magától értetődő volt, hogy a budapesti Rákóczi téren strichelő "édesanyáé /anyukáé" a gyerek - meg a tartásdíj, meg a lakás, meg a különböző előnyök, sőt: a Morvay Krisztina-féle szocialista együttérzés is.
  Az elvát apa nem ember, csak tápanyag-ellátó, mumus, rossz példa és az általa terített asztalról lesöpörhető kosz. Ha szerencséje van, a gyámhatóság nem szakítja el teljesen a gyerekétől, hajléktalanként is dolgozhat rá. Ennyi humánum megilleti.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombat éjjel Retro-buli a Delmagyar.hu szépeivel

A Centrál Kávézó és Retro Klubban megkezdődött a Rádió 88 pótszilveszteri bulija, amelyen a… Tovább olvasom