Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Újabb Mamma Mia!-előadást hirdettek meg a szabadtérin

Újabb Mamma Mia!-előadást hirdettek meg a szabadtérin
- A kiemelkedő érdeklődésnek köszönhetően a korábban tervezett kettő helyett három estén játsszák a nagy sikerű ABBA-musicalt, a Mamma Mia!-t júliusban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - mondta a fesztivál sajtóreferense szerdán.

Fábián Barbara közölte, hogy harmadik éve szerepel a Szegedi Szabadtéri műsorán a 2014-ben a Madách Színház csapatával színre vitt musical, a Mamma Mia! Eddig 11 estén került színre a Dóm téren, és mintegy 45 ezren látták a szórakoztató produkciót, melynek fináléjában együtt táncolnak a színészek és a nézők színpad előtt és a nézőtéren is.

Idén is akkora az érdeklődés a darab iránt, hogy plusz előadást kell beiktatni a műsorba, hiszen a meghirdetett két estére - július 22-re és 23-ra - már szinte az összes jegy elfogyott, így július 21-én is játsszák majd a Mamma Mia!-t. A 2014-es és 2015-ös évad szenzációja volt a Magyarországon első alkalommal a Szegedi Szabadtérin, a Madách Színház által bemutatott Mamma Mia! című ABBA-musical, mely az ősbemutató óta a világon először Szegeden került színre non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval.

A darab a londoni West Enden és a New York-i Broadwayen is hatalmas sikerrel fut 1999 óta, 2008-ban pedig közönségkedvenc film készült belőle. Világszerte mintegy 180 városban, több mint 54 millió néző előtt játszották már az ABBA 27 slágerét felvonultató darabot. Elhangzik benne többek közt a Dancing Queen, a Knowing Me Knowing You, a Super Trouper és természetesen a Mamma Mia! is.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üresek még a rendelők, nincs itt az influenza

Üresek még a rendelők, nincs itt az influenza
Egyelőre nincs influenza Csongrád megyében, sőt az egyéb betegségek is visszaszorultak. Tovább olvasom