Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Ujhelyi a sas, Gyimesi a légy?

Szeged - Mégsem perelte be Ujhelyi István szocialista országgyűlési képviselő Gyimesi Lászlót, a Fidesz szegedi elnökét. Akkor miért állította, hogy igen? – kérdezi Gyimesi, Ujhelyi klasszikus mondással válaszol.
Nem perelte be a Fidesz szegedi elnökét Ujhelyi István MSZP-s országgyűlési képviselő, pedig ennek az ellenkezőjét állította – erről a nem beperelt Gyimesi László tartott szerdán sajtótájékoztatót a bíróság épülete előtt és hivatalos igazolást is mutatott. Ujhelyi István és Nyakó István szocialista politikusok erdélyi szereplése kapcsán követelte Gyimesi László Ujhelyi távozását a közéletből. Ujhelyi erre reagálva mondta lapunknak szeptember 17-én: – Gyimesi László olyanokat ad a számba, amiket nem mondtam, ezért bepereltem. Elegem van abból, hogy mást sem csinál a Fidesz Szegeden, mint személyeskedik.

Gyimesi szerint nebuló stílus az, hogy „olyat mondunk múlt időben, ami meg sem történt." Szerdán egyébként ismételten felszólította a szocialista politikust, hogy távozzon a politikából.

– Továbbra is olyan mondatokért támadnak, amiket nem én mondtam, a személyeskedés folytatódik – mondta Ujhelyi István az erdélyi fórum utóéletével kapcsolatban, és hozzátette: Gyimesi ezúttal sem beszélt Szeged fontos kérdéseiről a sajtótájékoztatóján.

A perrel kapcsolatban pedig így fogalmazott: – Azt üzenem az általam egyébként kedvelt kortársamnak, Gyimesi Lacinak, hogy a közleménye annyira nívótlan volt, hogy nem akartam ezzel terhelni az igazságszolgáltatást. Egyébként pedig: a sas nem kapkod legyek után.

Az erdélyi szereplés

A két szocialista politikus Nagyváradon, zárt ajtók mögött beszélgetett az RMDSZ fiatal polgármestereivel és képviselőivel. A tanácskozáson Nyakó István egyebek mellett azt mondta, hogy „minden szavazat számít, az meg, hogy hogyan szereztük meg, soha ne derüljön ki". Az MSZP szóvivője azt is mondta, hogy „ha szavazásra akarjuk bírni az embereket, ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit".

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

 • 18. Cc 2008. szeptember 25. 19:43
  „Saaas??? Meggymag, kicsi és köpnivaló”
 • 17. Bill42 2008. szeptember 25. 12:30
  „Ez a két kis nebuló gyurcsányi utasitásra játszadozik -felelőtlenül-a bolsevik homokozóba.
  Diszmacsók.”
 • 16. Dave 2008. szeptember 25. 09:57
  „Szevasz pistike!”
 • 15. 54-es! 2008. szeptember 25. 09:23
  „Barátom! És ki az az Újhelyi? Az a szőregi srác, aki gőgösen nyilatkozik, beszél összevissza, s közben az eddigi pályafutása annyiból állt, hogy néhány hónappal ezelőtt csinált egy rosszul szervezett, gagyi versenyautó kiállítást a városháza előtt? Az aki nívótlanságokra hivatkozik, s közben 2002 óta nem tud felmutatni semmit, csak néha megjelent az MTV-n, hogy a Paris-Dakar Pestről induljon?
  Gratula! Toljad csak a szekerét!”
 • 14. 55-ös 2008. szeptember 25. 00:01
  „Több milliós... :))
  Van egy 4 éves Nissan Micrája te f...kalap.”
 • 13. 54-es 2008. szeptember 24. 21:22
  „ki is az a gyimesi ? JA! az ügyvédbojtár aki, mininálbérből él, több milliós autója van, DE MIBŐL IS?”
 • 12. maci52 2008. szeptember 24. 20:10
  „Ujhelyinek üzenem,és ezt vegye fontolóra:Állítólag Napóleon Oroszországot akarta elfoglalni nagy túlerővel,Kutuzov azt mondta:ha az orosz sereg nem tudja legyőzni Napóleont,Napóleon győzze le az orosz telet.Lehet hogy nem így mondta pontosan,de Ujhelyi dr.tanult embernek vallja magát,lássa be vége,még időben,emelt fővel távozzon.”
 • 11. papen 2008. szeptember 24. 19:02
  „Persze, már elévült, de érdemes lenne megpiszkálni Újhelyi még egyetemistaként üzemeltetett gyermekétkeztetési alapítványát. Ha jól emlékszem, bírósági ügy is lett belőle.”
 • 10. goromba 2008. szeptember 24. 17:17
  „9-es: Fantasztikus!!!! ;-) Tartalom - Forma - Hangulat, minden a helyén!”
 • 9. Lokálpatrióta II 2008. szeptember 24. 17:02
  „,,minden szavazat számít, az meg, hogy hogyan szereztük meg, soha ne derüljön ki" ha szavazásra akarjuk bírni az embereket, ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit"

  Elszomorító, hogy politikusok ilyet ki mernek mondani, sőt a legrosszabb, hogy így is cselekszenek. Normálisabb demokráciákban (ez nem az) ilyen mondatokkal törnek derékba politikai pályafutások, bezzeg nálunk lassan Öszödi érdemérmet kapnak érte a kezdő-kommunista politikustanoncok. Gratulálok MSZP, jó úton haladtok, ha ilyen az utánpótlás, akkor lassan több lesz börtönben, mint szabadlábon...

  Sosem felejtem el Zuschlag arcát, amint értetlenkedve nézett körbe és nem értette mi történik, hisz ő csak azt csinálta, amit a nagyoktól látott, amit azok mondtak neki... És bilincs volt a kezén, nem jött segíteni senki a nagyok közül, ő bután, összezavarodva állt ott, csak forgolódott, és közben rémült arccal ismételgette: "Nincs itt semmilyen Zuschlag ügy!" - bár a végén már ő sem hitt ebben... nem értette, de ő volt az ember, akit feláldoztak a párt megmentésére... és csak várta azt, hogy megússza, mint Feri, meg a többiek... Várom már, hogy Újhülye mikor néz majd ilyen birkaképpel, értetlenül, a Ferire várva...”
 • 8. radenkó 2008. szeptember 24. 16:34
  „Sasnak nem olyan éles a szeme mint amilyen csipás.”
 • 7. btk78 2008. szeptember 24. 16:09
  „Ujhelyi Sas István!”
 • 6. hojoj 2008. szeptember 24. 16:08
  „Két Kéz!


  :)))))))”
 • 5. LukSzusz 2008. szeptember 24. 16:02
  „Ujhelyi ne távozzon a közéletből,mert a sitten is van közélet,Cuslággal jó kis köcsögök lesznek a Csillagban.Ott majd lefagy a mosoly arról az unszimpatikus,komcsi,tolvaj pofájáról.”
 • 4. Két Kéz 2008. szeptember 24. 15:56
  „Ezzel most nekem Ujhelyi csak annyit mosdott, hogy szerinte Gyimesi is, és Ő maga is egy ÁLLAT!!! Úgyhogy ne tessenek bántani őket, mert jön a 4 mancs, oszt lesz itt hadelhad!”
 • 3. goromba 2008. szeptember 24. 15:56
  „1-es, Önnek meg szövegértelmezési problémái vannak. Ön a célcsoport, a hülyének nézett. Az ilyenekre mindig lehet számítani az urnáknál.”
 • 2. goromba 2008. szeptember 24. 15:49
  „Ujhelyinek önértékelési problémái vannak. /sas és légy/ Zöld legalább?
  Mi az hogy nem akarja terhelni az igazságszolgáltatást? Terhelje csak nyugodtan! Legalább kiderül, hogy hülye ötlet volt a feljelentés (érdekes jogászi megközelítés). Hát igen, az egyetemi vizsgáztatókat sem kívánta sokáig terhelni. Röhejes, ahogyan megpróbál a sz@rból erényt kovácsolni. Már látom is az első csapásokat. Az öndicséret mindig büdös.”
 • 1. Nincs új a Nap alatt 2008. szeptember 24. 15:48
  „"ha szavazásra akarjuk bírni az embereket, ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit".

  A FIDESZ pontosan ezt a receptet követi a második bukása (2002, 2006) óta. Hol a bankárkormány, hol D-209, hol Gyurcsány a hibás lényegében mindenért, még a szakadó esőért is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Gábor szegedi rektor az OTKA Bizottsága alelnöke

Szeged - Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és Hiller István oktatási és… Tovább olvasom