Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Újra kellett éleszteni egy embert a szegedi Foka strandnál

Feltehetően rosszul lett és az út menti falnak hajtott egy ember a szegedi Foka strandnál.
18.19 - A rendőrség sajtóreferense elmondta: a Polo eddig ismeretlen okból megcsúszott és az árvízvédelmi betongyámnak hajtott. A mentők elmondták, hogy a férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az állapota stabilizálása után kórházba szállították.

17.52 -  Fekete plédekkel takarják el a testet, hogy a buszmegállóban várakozók ne láthassák. Közben a rendőrök minden bámészkodót távolabb terelnek. Jégkockákat kértek a közeli kocsmából. Közben a rendőrök mindenkit felszólítanak, hogy nézzenek a másik irányba.

17.49 - A mentők az egyik nézelődőtől kértek segítséget. Ő tartja az infúziót. Közben megérkeztek a helyszínre a rendőrség munkatársai is és a tűzoltók is.

Korábban:
A mentők jelenleg is küzdenek a volkswagen polo-t vezető férfi életéért. A helyszínen tartózkodók szerint valószínűleg rosszul lehetett a férfi mielőtt a baleset történt. A mentők hamar kiérkeztek a helyszínre és jelenleg is próbálják újra éleszteni. Intubálták a sérültet és mesterségesen lélegeztetik.

Cikkünk folyamatosan frissül.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Különös vendég Balástyán

Különös vendég Balástyán
Meglepődött a balástyai Rigó Norbert, amikor tegnap délelőtt munkába indulva észrevette, hogy hívatlan vendég érkezett szobája ablakára. - A testvérem látta meg először. Tovább olvasom