Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Újra rendőrkézen a verekedő lány: anyjával lopott a 15 éves Vivien

Szeged – Először iskolások terrorizálásért jelentették fel a 15 éves T. Vivent, majd rablásért került javítóintézetbe. Családjával együtt lopott az egyik szegedi áruházban.
Eladók értesítették a rendőröket, hogy egy háromfős család ruhákat próbál lopni az egyik szegedi áruházban. Az alkalmi „vásárlók" a lopásgátlókat letépve próbáltak ruhához jutni, elsőre sikerrel. A kiérkező rendőrök két órás kérdezősködés és kutatás után megtalálták az elkövetőket: a Készenléti Rendőrség munkatársai lakásukból előállították F. Lászlót, B. Mónikát és 15 éves lányát. A háromfős családból a 42 éves anyukát a rendőrök őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Úgy tudjuk, a család 15 éves lánya az a tini, akit korábban a társai terrorizálása, utcai rablás miatt már letartóztattak és javítóintézetbe utaltak. A most lopással gyanúsított T. Vivien idén januárban azt nyilatkozta lapunknak, megbánta, amit tett és változni akart. Először alávetette magát gyógykezelésnek, ami a jelek szerint sikertelenül végződött. Vivien áprilisban rátámadt egy lányra, később rablásba keveredett. A javítóintézetből nemrég szabadulhatott, most visszaesőként lopásért kell felelnie.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt a cselgáncsbajnok

Súlyos betegségben 55 éves korában elhunyt Szeged első női cselgáncsozója, a Szeol AK egykori… Tovább olvasom