Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Újszentiváni pár is küzd az álomnászútért

Újszentiván - Csongrád megyei pár is mérkőzik az álomnászútért a Négy esküvő című Viasat 3-as produkcióban: az újszentiváni Kalmár Kriszta és Kovács Gábor nagy napját ma este láthatják a csatornán. A játékban egymás esküvőjét minősítik a menyasszonyok.
– Az én ötletem volt, hogy jelentkezzünk a műsorba, szerettem volna megmutatni magunkat a világnak. Jó mókának gondoltuk, és persze a főnyeremény is csábított – hallottuk a gépjárművezető szakoktatóként dolgozó Krisztától, aki nagy műgonddal, precizitással szervezte meg az esküvő minden pillanatát. A templomi szertartás után a 140 fős násznép a szegedi Gellért Szabadidőközpontban ünnepelt.

Krisztina a nagy napon egy időre kikerült férje (jobbról, barna öltönyben) kezeiből. Fotó: Viasat 3
Krisztina a nagy napon egy időre kikerült férje (jobbról, barna öltönyben) kezeiből.
Fotó: Viasat 3

– Modern, sátras lagziként jellemezném a miénket. Trendi volt és fiatalos, lakodalmas zene mellett a 70-es, 80-as évek slágereivel. A díszítésben és a ruhákon is a csoki és a pink szín köszönt vissza. Nagyon jól éreztük magunkat. A vendégek is ezt mondták, de szerintünk is ez volt az évszázad esküvője – vallja a fiatal ara.

Hogy végül Kriszta és Gábor kapta-e meg a legjobb esküvőért járó díjat, az adássorozat végén kiderül. Kriszta annyit elárult: mindhárom vetélytársa esküvőjén talált kivetnivalót. Ahogyan a vendég menyasszonyok is az övén: Dóri, a fetisiszta menyasszony egy bogarat talált az ételében, és nemtetszésének hangot is adott.

Olvasóink írták

 • 6. Morpheus_RexXx 2011. november 09. 16:49
  „Szerintem 1 az 1ben "égő" volt ez az egész, maga a műsor is. De ezt eszi a magyar a legjobban, miután a Mónika show megszűnt. Kb azonos a színvonala is... már csak innen-onnan értesülök 1-1 cikkből, hogy mi az aktuális bolondéria. Minden esetre hallomásból is bőven elhallgathatja ő hölgyeménye, hogy szegedi, mert elég messze van az átlagtól is... főként emberileg. Ha ez volna az átlag, szeged már bérváros lenne állandó lakos nélkül. :)”
 • 5. emzsu 2011. november 09. 15:54
  „Hát nem nyertek, sőt mi több Kriszta kapta a legkevesebb pontot. Érdekes, de tényleg a műsorban csak úgy jött le, hogy Kriszta nagyon tudta kritizálni a többieket, mintha Ő jobban tudna mindent, mindennél, aztán tényleg mégsem lett olyan tökéletes a buli. Kedves mgabca, a műsorban akkor Te is láttad, hogy a vendég menyasszonyok nem nyilatkoztak valami kedvesen az asztaltársaságukról. Bár ezen nem is lepődök meg a szegediek erről híresek, megy a kritizlálás, meg az áskálódás, itt sem történt másképp. Azért mert a Te ételedben nem volt bogár, azért még a másikéban lehetett
  Sok boldogságot a párnak!”
 • 4. mgabca 2011. november 08. 19:42
  „Sziasztok! Én ott voltam a kolléganő esküvőjén!
  Sőt, az a megtiszteltetés ért, hogy annál az asztalnál ülhettem párommal, ahol a vendég menyasszonyok ültek!

  Az ételben semmi kivetni való nem volt, nemhogy bogár! Szerintem ez egy trükk volt a lány részéről, hogy valami miatt lepontozhassa a lakomát!

  Amugy mind a három újasszony jót evett, és finom borokat ivott a vacsora közben! Amikor lehetett beszélgettünk is velük, ha éppen nem a felvétel miatt a kötelező dolgokról kellett egymással kommunikálniuk!

  Sajnos ez a vetélkedés megint nem arról szólt, hogy ki a legjobb, hanem hogy ki meri a másikat jobban kritizálni.

  A programokról egy kiváló vőfély gondoskodott, és a lagzi óramű pontossággal zajlott.
  Talán a vetélkedés miatt kicsit extrább volt a kelleténél! Ők ilyet álmodtak maguknak.... ennyi
  Természetesen, ha nekik ez jelentette közös életük első boldog napját, akkor mi boldogan mulattuk velük az időt!
  Mi személy szerint jó éreztük magunkat, és szemmel láthatóan az igazi vendégek is!
  Ez a lényeg! Hajrá Kriszta, Hajrá Gábor!”
 • 3. csillogás 2011. november 08. 16:13
  „Nekem meghitt téli esküvőm volt, és az volt a lényeg, nem pedig a "trendi"-ség.”
 • 2. kakoszeged 2011. november 08. 13:03
  „tényleg sok boldogságot nekik...de ahogyan ez a Kriszta végig nyafogta a többiek esküvőjét...hááát...messze nem lett rokonszenves számomra...
  de ma megnézem az övét is hátha jogos volt a nyafi...pfff...”
 • 1. fili-busz 2011. november 08. 10:08
  „Trendi és pink.
  Ez a lényeg.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormánytisztviselő ellenőrzi az SZTE-t

Költségvetési főfelügyelőt rendelt ki azonnali hatállyal a kormány a Szegedi Tudományegyetemhez – tudatta a Magyar Közlöny szombati száma. Tovább olvasom