Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Ünnepi bevásárlásra kísértük Horváthékat

Szeged - Húsvét közeledtével nagyon jól jött Horváth Lászlónénak és férjének a 40 ezer forint, amit Telekosár játékunkban nyertek, már túl is vannak a nagybevásárláson. A tervezett szobafestés költségeinek nagy részét szintén kipipálhatják.
– Eddig sohasem nyertem semmit – mesélte Horváth Lászlóné Erzsébet, miközben a rókusi Tescóhoz közeledtünk. Telekosár játékunk utolsó heti nyertesét férjével együtt vittük a bevásárlóközpontba, hogy a Délmagyarország és a Délvilág számlájára a rókusi bevásárlóközpontban 40 ezer forintot költsenek el.

A nyugdíjas házaspár bombabiztos tervvel érkezett: előző nap körbejárták az üzletet, és precíz listát állítottak össze. Erzsébeten már a belépésnél látszott: ismerős terepre érkezett.

– Miután a szűcs szakmából kiléptem, a kereskedelemben dolgoztam, ebben a bevásárlóközpontban is – magyarázta. Férje türelmesen, mosolyogva nézte, ahogy megtelik bevásárlókocsijuk, ő arra figyelt legjobban, hogy a szobafestéshez szükséges két 16 literes fehér festék is belekerüljön. Horváthék a húsvéti nagybevásárlást is elintézték: sütéshez szükséges kellékeket, tormát és csokinyuszikat is a kosarukba tettek. A locsolókra gondolva áfonyalikőrről és cherryről is gondoskodtak, a 10 liter étolaj pedig elég lesz egy darabig.

Húsvétra és a szobafestéshez is megvásárolta a kellékeket Horváth Lászlóné a férjével. Fotó: Karnok Csaba
Húsvétra és a szobafestéshez is megvásárolta a kellékeket Horváth Lászlóné a férjével. Fotó: Karnok Csaba

– Anyósoméknak még nem meséltük el, hogy nyertünk, de az ő ajándékukról sem feledkezünk meg – árulta el László. Azt azonban, hogy mi is az ajándék, nem fedjük fel, hiszen Erzsébet szülei is hűséges olvasóink, nem szeretnénk, ha tőlünk tudnák meg, mit hoz a nyuszi. Fizetésnél végül is néhány ezer forinttal túllépték az ajándék összeget, de azt mondták: ennyi belefér.

– Sonkát anyukáméktól hozunk, ők disznókat tartanak, ezért nem vettünk, erre nem kell költenünk – magyarázta a háziasszony. Mi a tojást is hiányoltuk az ünnepi bevásárlás végén, a rejtély akkor oldódott meg, amikor visszavittük a házaspárt az otthonába. Udvarukban ugyanis megmutatták a ketrecben tartott tyúkokat: bőven ellátják őket a húsvét legfontosabb kellékével.

Játékunk véget ért

A Telekosár utolsó nyerteseit kísértük bevásárolni, ezzel véget ért rendkívül népszerű játékunk. Közel 16 ezer szelvény érkezett be, öt nyertest sorsoltunk ki a 2 és fél hónap alatt. Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt, a nyerteseknek pedig még egyszer gratulálunk!

Olvasóink írták

  • 2. Zsoltee0716 2011. április 16. 09:17
    „Talán még cukrot is vettek.? Ha az abból legalább 3x ennyit kellett volna.”
  • 1. 4Angel 2011. április 15. 16:22
    „Ja nekünk mán nem marad , pénz Húsvétra :((((((((
    Jó látni a másikat sok locsolkodót”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmozdult a lakáspiac

A Duna House lakáspiaci elemzése szerint a kormányzati bejelentések részben feloldották a piacra jellemző kivárást. Tovább olvasom