Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Ünnepi menetrend

Szeged - A Tisza Volán Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy az autóbuszok az elkövetkező napokban eltérő menetrend szerint közlekednek.
A Tisza Volán Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy az autóbuszok az elkövetkező napokban a következő menetrend szerint közlekednek: október 21–22. munkanap; 23. munkaszüneti nap; 24. munkaszüneti nap (kivéve Szeged helyi autóbusz-közlekedését, ahol a szabadnapos menetrend lesz érvényes); 25. munkaszüneti nap (Szegeden a szabadnapnak megfelelő rend); 26. munkaszüneti nap; 27. munkanap. A Zala Volánnal közös üzemeltetésű Szeged–Zalaegerszeg gyorsjáratok mindkét irányban október 21-én, 22-én, valamint november 2-án közlekednek.

A magyarországi tanév idején péntekre és vasárnapra meghirdetett nemzetközi autóbuszjáratok (Szeged–Arad; Szeged–Subotica; Szeged–Zenta–Becsej) a menetrendi naptártól eltérően október 24. helyett 22-én közlekednek, a többi napon nincs eltérés. Az őszi tanítási szünet október 27–31. között lesz, ezen időszak alatt az iskolai előadási napokra meghirdetett járatok nem közlekednek. A távolsági és a helyközi autóbuszjáratok közlekedési rendje megegyezik a menetrendi naptárban foglaltakkal.

Olvasóink írták

  • 2. panek 2012. június 29. 21:05
    „Kübekházai autobusz - menetrend hiányzik,a falu lakoi közül sokan ezt hiányolják.(egyébként az egész oldal zavaros)”
  • 1. k 2008. október 21. 06:38
    „Itt is meg található!
    http://www.tiszavolan.hu/Default.aspx?pg=ArticleDetail&id=160&sm=623&smi=87”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghallgatták az egyik cigányozó tanárt

Szeged - Meghallgatták jelenlegi iskolájában tegnap az egyik cigányozó szegedi tanárt. Úgy tudjuk,… Tovább olvasom