Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Ünnepi roham a szegedi Napfényfürdőben

Szeged - Rengetegen kihasználták az 500 forintos, akciós jegyárat, amelyet Csongrád megyeieknek hirdetett meg a fürdő az elmúlt két napra.
– Egész nap csúszdáztunk hétfőn, most meg csak üldögélünk – mondta Bianka tegnap a Napfényfürdő Aquapolisban, amikor unokatestvérével, Ritával kilépett a gyógyvízből. Rengetegen kihasználták az 500 forintos, akciós jegyárat, amelyet Csongrád megyeieknek hirdetett meg a fürdő az elmúlt két napra. Sorban álltak a gyerekek a csúszdáknál, megteltek az élmény- és gyógymedencék is a karácsonyi pancsolásra.

Ünnepi roham a szegedi Napfényfürdőben. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

– Bár szegedi vagyok, most járok itt először, a gyerekek viszont már voltak többször – hallottuk Olajos Pétertől. A három testvér, Ábrahám Zoli, Laci és Ricsi, valamint unokatestvérük, Veronika a csúszdázást pihente ki az öltözőben uzsonnázás közben. A fiúk édesanyja, Mónika bevallotta, igazából őt otthon várná a munka az ünnepi készülődés miatt, de az ebédet már előre megfőzte. A gyerekzsivajtól elcsigázott felnőttek inkább valamelyik nyugágyon, a szaunában vagy a meleg vízben relaxáltak. Aki pedig aktív kikapcsolódásra vágyott, megdolgoztathatta izmait az emeleti Megafitness konditeremben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 100 ezredik színházlátogatót köszöntötték

Kedden vásárolta meg a december 31-i Cotton Club Singers-előadásra lefoglalt jegyeit Lévai Márta, akit Gyüdi Sándor főigazgató köszöntött. Tovább olvasom