Délmagyar logó

2016. 05. 27. péntek - Hella 14°C | 27°C

Üres próbavideók az "Együtt Szaval a Nemzet" YouTube-csatornáján

Üres próbavideók az
Megnéztük az "Együtt Szaval a Nemzet" YouTube-csatornáját, ahol több olyan videót is találtunk, amiket próbaszerűen töltöttek fel, de később elfelejtették letörölni.
Meglehetősen következetlenül kezelik az "Együtt Szaval a Nemzet" hivatalos YouTube-csatornáját, ahol a beérkezett videós pályázatok mellett több olyan feltöltést is találtunk, amelyek "üresek".

Mindenki ismeri a koncertek előtti "próba... próba 1 2 3" bemondást. Nos, ugyanezt történt a YouTube-csatornán, csak videós formában. Azért voltunk kíváncsiak a kisfilmekre, mert az egyik szegedi iskolát is díjazták: Kreatív alkotás díjat kapott a szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Szakképző Iskola.

Már azzal is sokaknak gondja volt, hogyan töltsék fel a videókat, a projekt hivatalos Facebook-oldalán rengetegen kértek segítséget ehhez, választ nem kaptak. Igaz, találtunk egy több mint egy éve feltöltött videót, ami technikai segítséget nyújt.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszélyes az élet az Állomás utcában

Veszélyes az élet az Állomás utcában
Több tűzeset és bűncselekmény történt már a szegedi Állomás utca évek óta használaton kívüli MÁV-épületeinek környékén. Tovább olvasom