Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Vállalkozói reggeli az Alabárdosban

Magyar László belvárosi képviselőjelölt reggelijén tiszteletbeli szegedi vállalkozóvá fogadták az ELI Székesfehérvárról származó ügyvezetőjét, Lehrner Lórántot.
Szeged város helyzetéről és jövőjéről beszélt ma reggel a vállalkozók előtt Magyar László belvárosi önkormányzati képviselőjelölt az Alabárdos Étteremben. A korábban válságkommunikációval is foglalkozó szakember elmondta, sok egyéb között elsősorban a kiadatlan, s így romlásnak indult belvárosi üzlethelyiségek foglalkoztatják.

Azt is hangsúlyozta, hogy ez örök probléma, a '90-es évek elején már összetűzésbe kerültek a belvárosi vendéglősök az önkormányzattal – sokallották a bérleti díj emelésének mértéket. Vendége, Kothencz János, a Fidesz-KDNP és a L.É.T. polgármesterjelöltje is említette az üzlethelyiségeket, de még inkább az üres önkormányzati bérlakásokat – miközben nagyon hosszú az igénylők sora.

Magyar László és Lehrner Lóránt
Magyar László és Lehrner Lóránt

Felszólalt még Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit kft. ügyvezetője is, aki a városba érkező tudós külföldiekről, azok kívánatos életminőségéről beszél, beleértve gyermekeit idegen nyelvű iskoláztatását is. A reggeli hivatalos részének zárásaként Magyar László a jelenlévők nevében tiszteletbeli szegedi vállalkozóvá fogadta az ELI Székesfehérvárról származó ügyvezetőjét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevés a pénz a betegszállításra

Órákig utaztatott, vagy este 10-ig a kórházban várakozó betegek – ismét sok a panasz a… Tovább olvasom