Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Vállalkozókat készít fel a mérnöki kar

Szeged - A dél-alföldi régióban működő élelmiszer-ipari mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi piacra jutását segíti az a képzési program, amelyet az SZTE Mérnöki Kara indít.
A projekt több elemet tartalmaz: nyomtatott és elektronikus tananyagot állítanak össze, illetve hagyományos és e-learning tanfolyamokat, valamint konferenciákat szerveznek. A vállalkozók megismerhetik egyebek mellett az uniós szabályozásokat, a román és szerb piac jellemzőit, a társaságok menedzselését, az élelmiszer-előállítás és -forgalmazás marketingjét, a fogyasztóvédelmi és vámszabályokat, a minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági előírásokat.

A képzésre azért van szükség, mert a vállalkozók jellemzően napi feladataikkal vannak elfoglalva, kevés idejük, energiájuk marad új ismeretek összegyűjtésére, vagy azokhoz nehezen jutnak hozzá. Az ingyenes képzésről – amely a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzat Versenyképes Vállalkozói Tudás Támogatása program keretében valósul meg – további információkat találhatnak a www.kkc.mustra.hu internetes oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prométheusz-érmet kap Papp Katalin

Szeged - Papp Katalin, az SZTE TTIK Fizikus Tanszékcsoport Kísérleti Fizikai Tanszék egyetemi docense kapja idén az Eötvös Loránd Fizikai Társulat 1976-ban alapított kitüntetését, a Prométheusz-érmet. Tovább olvasom