Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Valóságshow-ba toboroztak

A jövő valóságshow-sztárjait keresték tegnap Szegeden. A VV4 válogatására szinte csak fiúk érkeztek, és néhány kivételtől eltekintve inkább önértékelési zavarokkal küzdő átlagemberek, mintsem igazi egyéniségek ültek le a válogatóbizottság asztala elé.
A pécsi veteránbarbi és férje minden bizonnyal esélyes a villába kerülésre. Fotó: Gyenes Kálmán
Még mindig nem áldozott le a valóságshow-k ideje. Ez derült ki a Való Világ 4 tegnapi, szegedi válogatásán, amelyre közel százan jelentkeztek. Megtudtuk: a fővárosi és a többi vidéki helyszínen több mint tízezren fordultak meg, vagyis még mindig ennyien élnek az országban, akik egy bekamerázott házban, a nyilvánosság előtt szeretnék élni mindennapjaikat. Azzal a reménnyel mentünk el a szereplőválogatásra, hogy talán már most megismerhetünk néhány villalakót a jövő „sztárjai" közül.

Lányok mély dekoltázsban

Az első meglepetés akkor ért bennünket, amikor a Bartók Béla Művelődési Központ nagyterme előtt szétnéztünk a jelentkezők között. Lányokat szinte alig láttunk, de az a néhány, aki eljött, gondoskodott a megfelelő – már-már megdöbbentő – dekoltázsról. Talán még ennél is furcsább volt azonban, hogy érdekes arcok sem igazán tűntek fel a várakozók között. Hétköznapi, idétlenül vihorászó ifjoncok, és unott arccal üldögélő, korosabb jelöltek üldögéltek a kanapékon és a lépcsőkön.

A castingos stáb viszonylag pontosan érkezett, és azonnal szétosztották a jelentkezési lapokat. Ezen a megválaszolandó kérdések – például: van-e fóbiád és extrém szokásod, szedsz-e gyógyszert – után nagyjából kétszer akkora terjedelemben szerepelt a szerződés szövege. Aki gyorsan átrágta magát a papírmunkán, már mehetett is a felvételire, ami tulajdonképpen egy kötetlen beszélgetésből állt. Nyolc asztalnál nyolc ember kérdezgette a jelentkezőket, leginkább arról, hogy miért jelentkezik, és mit várhatnak tőle, ha bekerül a villába.

Az asztalra borulva röhögtek

– Én egyéniségnek tartom magam. Talán már hallottál is rólam, szerepeltem egyszer a Fókuszban – mondta az egyik jelölt a bemutatkozáskor. A vele szemben ülő fiatal lány még csak-csak türtőztette magát, ám a szomszédos asztalnál ülő felvételiztetők az asztalra borulva röhögtek az önjelölt sztáron. Nem is marasztalták sokáig.
Persze nem lennénk igazságosak, ha nem mondanánk el: Szegeden is találtak reményteljes jelölteket a műsor szerkesztői.

Közéjük tartozott például Tamási Timi és férje, Fábián Tibor. A 34 éves, Pécsett csak „veteránbarbinak" csúfolt hölgy a TV 2 átalakító show-jának köszönhetően 13 plasztikai műtéten esett át. Tulajdonképpen úgy átszabták, hogy sokan fel sem ismerik. Férje csak elkísérte a válogatásra, ám végül ő is jelentkezett. Mint kiderült, Tibort tavaly már beválogatták, az egészségügyi szűrésen azonban elbukott.

Házasok, de még nem csókolóztak

A furcsa párossal majd háromnegyed órát beszélgetett felvételiztetőjük, a végére már csak ők maradtak a teremben. Elmondták: kilenc éve házasok, de soha nem csókolóztak. Más az életritmusuk is, tulajdonképpen egymás mellett élnek. De azért szeretik egymást, és a „szexszel is minden rendben". Kifelé menet még megkérdeztük tőlük: mi lesz, ha nem kerülnek be a villába?

– Nem omlik össze a világ. Sőt: egy szál gatyában sem lennék hajlandó indiántáncot járni, csakhogy villalakó legyek – mondta Tibor. Talán nem is lesz rá szüksége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anyakönyvi történetek

Az adószedéshez és katonaállításhoz, majd a hívek nyilvántartására vezették be az egyházi… Tovább olvasom