Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Varga Ádám 12 éves lett

Szeged - Boldog szülinapot kíván a Délmagyarország! – ez a felirat díszítette a tortát, amelyet tegnap szerkesztőségünk képviseletében vittünk el Varga Ádám 12. születésnapjára a családhoz. De azt is ráírhattuk volna: boldog szülinapot kíván az egész város és megye.
Gratuláltak ugyanis mindazok a segítőkész emberek, akik nyomon követik Ádám sorsát, akik segítettek abban, hogy a kölni gyógykezelésekre, őssejtbeültetésekre összejöjjön a pénz. Amikor a tortát megrendeltük a József Attila sugárúti Z. Nagy cukrászdában, és Rózsika, a tulajdonos megtudta, kinek visszük, még két tál süteményt is küldött.

Milyen volt a születésnap, a meghitt családi ünnepség, amelyikre betoppantunk? Két szóval: egyszerű és megható. Az előszobában festékszagot éreztünk – Varga István, az apuka szabadságát tölti, és otthon szorgoskodik –, a nappaliban a frissen mosott függöny illata fogadott. A szoba közepén terített asztal, körben a gyerekek: az első osztályos Ákos, aki beteg, így igazoltan volt távol az iskolából, a 9 hónapos Árpád, aki már önállóan ül, és persze az ünnepelt, Ádám, aki a 12. szülinapja alkalmából szintén felmentést kapott a tanítás alól.

Varga Ádámot lapunk tortával köszöntötte. Fotó: Schmidt Andrea
Varga Ádámot lapunk tortával köszöntötte.
Fotó: Schmidt Andrea

Ádám a bejárati ajtóig kigurult elénk a kerekes székén, majd boldogságában szinte be sem állt a szája. „Gyertek be, cipőt le, mit kértek, én adom a kólát" – ezekkel a vezényszavakkal aztán átvette az irányítást. Igazi ünnepeltként fogadta a gratulációkat, elfújta a gyertyákat, és természetesen örült az ajándékoknak.

Olvasóink írták

  • 1. wastekiller 2008. december 04. 10:37
    „Boldog születésnapot! ;-) Legyetek mindig boldogok, összetartók - az életben csak a szeretet és a család számít! ;-)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyit ér a használt mobil?

Szeged - Több ezer forinttal is többet kaphatunk használt mobilunkért, ha nem bólintunk rá mindjárt az első ajánlatra. Tovább olvasom