Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Várjuk süteményes receptjeiket!

Szeged - Édesszájú olvasóinknak szeretnénk kedvében járni harmadik szakácskönyvünk témaválasztásában, ugyanis ezennel útjára indítjuk süteményes-tortás receptbeküldő versenyünket, melynek gyümölcseként decemberben megjelenik a Délmagyarország és a Délvilág Nagy Süteményes könyve.
Törzsolvasóink bizonyára emlékeznek még a tavalyelőtti első és a tavalyi második szakácskönyünkben megjelent finomságokra, a szilvás-mákos tortára, a Károlyi tortára, az ananászos-túrós sütire vagy a citromvarázsra. Ennél persze jóval nagyobb volt a választék, második kötetünk receptbeküldő versenyében pedig elhalmoztak bennünket olvasóink a finomabbnál finomabb édességekkel, desszertekkel, tortákkal, fagylaltokkal, rétesekkel, parfékkal, palacsintákkal és sós süteményekkel. Már, már azt hittük, fel kell adjuk eredeti tervünket, és egy hagyományos szakácskönyv helyett a ízes finomságok mellett kell letennünk a voksunk. Most jött el az ideje...

Mostantól indul tehát receptbeküldő versenyünk, szerkesztőségünk szeptember 15-ig a marketing@delmagyar.hu e-mail címre várja legbecsesebb családi desszertötletüket: a nagymama sütijét, anyu legfinobb születésnapi tortáját vagy karácsonyi pudingját. Bizonyítsuk be, hogy egy olyan egyszerű finomság, mint a palacsinta, különleges töltelékkel, ízesítéssel megkoronázhat akkár egy hétköznapi menüt is. A magyarok mindig is híresek voltak édesszájúságukról, egy igazi családi ebéd el sem képzelhető az étkezést lezáró finon falatok nélkül. De kíváncsiak lennénk igazi míves, munkás desszertre, olyanra, amit a háziasszony maga kísérletezett ki. A műfaj nagy klasszikusát, a csokitortát pedig több variációban is bemutatnánk, hiszen egy képzeletbeli kedveltségi toplista dobogósa lehetne.

Ez a dobogó természetesen mindenkinek a saját ízlése szerint soroltatik, azt szeretnénk, hogy osszák meg velünk kedvenceiket, itthoniakat és külföldieket egyaránt. És a fogyókúrázókra, illetve a cukorbetegekre is gondolva, olyan sütis recepteket is várunk, melyet ez utóbbiak is bátran fogyaszthatnak. A beküldött saját – tehát nem más szakácskönyvből kiollózott! – leírásokat Szeged legkiválóbb cukrászai fogják elkészíteni és díszíteni. Olvasóinknak tehát nincs más dolga, minthogy előkeressék azt a bizonyos legkedvesebbet vagy top hármat, és beküldjék szerkesztőségünkbe. Aki hamarabb eljuttatja hozzánk, annak természetesen nagyobb az esélye, hogy szerzőtársa legyen a Délmagyarország és a Délvilág Nagy Süteményes könyvének.

Játékszabály

A játékosok a receptjeik beküldésével felhasználási jogot engedélyeznek Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó részére - teljes körűen és ingyenesen - az általuk írt receptre. Különösen:

- Jogosult a receptet korlátozásmentesen átdolgozni, többszörözni és terjeszteni (a receptet stilisztikailag, helyesírásilag javítani, illusztrálva könyv formátumban publikálni, illetve bármilyen adathordozón rögzíteni és átmásolni.

- A játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a fenn említett jogok Lapcom Kft., Délmagyarország Kiadó területi és időbeli korlátozás nélkül illeti meg, nem kötik korlátok a felhasználás módját és mértékét illetően.

- A játékosok szavatolják, hogy harmadik személynek nincs olyan joga, mely a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadót a recept felhasználásában korlátozná, a játékos, ha ezt megszegi, teljes körű anyagi felelőséggel tartozik.

- A játékos hozzájárul ahhoz, hogy fotója megjelenjen a Lapcom Kft., Délmagyarország Kiadónak a receptversenyhez kapcsolódó írásaiban, kiadványában.

- A játékosok nem küldhetnek be másoktól átvett, lemásolt, átdolgozott recepteket.

A recept leírás mellett küldje be alábbi adatait is!

A recept beküldőjének neve:…………………………………

Címe:………………………………………………….

Telefonszáma:………………………………………..

Mobil:……………………………………………….

E-mail címe:…………………………………………..

Olvasóink írták

  • 5. Benkő András 2008. szeptember 12. 11:32
    „Várom a sok finom receptett.
    <a href="http://www.szakinformacio.hu">Szakinformáció - Magyar Céginformációs Adattár - A Szakmai Tudakozó</a>”
  • 4. hajlando 2008. július 31. 08:02
    „maci52 az gusztustalan bunko
    édesszájuval viszont hajlando lennék egy uton menni”
  • 3. maci52 2008. július 30. 19:59
    „Gyurcsány két tojását verje bele Lendvai Ildikóba,és már kész is a MASZOPOS torta.”
  • 2. megtartommagamnak 2008. július 30. 19:05
    „Azért 1 kissé érdekes a Lapcom kikötései? Mindent csak nekik? 1 recept miatt? Azért én elgondolkodnék ezen kedves beküldők??”
  • 1. édesszájú 2008. július 30. 13:11
    „Én pedig a kész süteményeket fogadom nagy örömmel!

    Nem kell bajlódni az e-mail írással, csak jegyezze be mindenki, aki hamarosan készen lesz egy adaggal, szívesen házhoz megyek! :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Online interjú a legszebb sajtószóvivővel

Szeged - Szerda délután kettőtől háromig Tuczakov Szilvána volt a delmagyar.hu szerkesztőségének… Tovább olvasom