Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Vasárnap is Délmagyarország

Olvasóink közül még mindig sokan meglepődnek azon, hogy vasárnap is van Délmagyarország. Mi meg azon lepődünk meg, hogy van még, aki elcsodálkozik ezen, ugyanis az idén hetedik évfolyamát kezdte meg a Vasárnapi Délmagyarország. Ajánljuk hát magunkat az új évben is az év minden vasárnapjára.
A jó bornak is kell a cégér - vallja Palcsó Renáta, marketinges kolléganőnk. Fotó: Frank Yvette
Az idősebbek bizonyára emlékeznek rá, valamikor természetes volt, hogy vasárnap is megjelentek a napilapok. Aztán sokáig nem. Sajátos rendszerváltoztatáson kellett átmennie a sajtópiacnak, meg a lapterjesztésnek is ahhoz, hogy szélesebb körben feltámadjon a vasárnapi újságolvasás szokása. Mi 2001 januárjában indultunk Csongrád Megyei Vasárnap Reggel címmel, aztán 2003-ban arculatot váltottunk, majd 2006 júniusában a lap nevében még egyértelműbbé tettük, hogy mi végre is vagyunk a világon vasárnaponként is: felvettük a Vasárnapi Délmagyarország nevet.

A vasárnapi kiadás nem olyan, és nem is kíván olyan lenni, mint a hét közben megjelenő Délmagyarország, illetve Délvilág. Hiszen vasárnap másképp és mást szeret olvasni az ember, mint a rohanó hétköznapokban. Hátradőlve a fotelben, ráérősebben – éppen ezért a hétvégi hírek, friss információk mellett a magazinosabb, olvasmányosabb írások képezik az újság gerincét.

Településről településre

A vasárnapi lapterjesztés nem egyszerű dolog, de egyre több településen tudjuk vállalni, hogy vasárnap 10 óráig eljuttatjuk előfizetőinkhez a Vasárnapi Délmagyarországot. Az újság természetesen beszerezhető a nagyobb újságárusoknál is.

Egy lapba beletesszük az egész világot, hiszen a Vasárnap Reggel lapcsaláddal összefogva, nemcsak helyi, hanem országos lap is vagyunk egyszerre. Minden számban vannak híres embereink, országosak is, helyiek is: egész oldalas portré az előbbiekkel, csevegő Kávé, konyak rovat az utóbbiakkal. Főleg a férfiaknak mondjuk, ha forgatják az újságot, a szombati sporteseményekről már vasárnap reggel olvashatnak! És persze az ünnepnapi keresztrejtvényről is mi gondoskodunk.

Tartson velünk ön is, napról napra, vasárnapról vasárnapra!


Hogyan lehet előfizetni a Vasárnapi Délmagyarországra?

A Vasárnapi Délmagyarországot nem akartuk rákényszeríteni előfizetőinkre, ezért külön kell megrendelni. Akár telefonon, akár ügyfélszolgálati irodáinkban, akár a napilapos kézbesítőknél. A Délmagyarország és a Délvilág előfizetői természetesen kedvezménnyel juthatnak a vasárnapi kiadásunkhoz is. Sőt! Aki több mint hat hónapja előfizetője anyalapunknak, az a januári hűségkuponok között talál egy Vasárnapi Délmagyarország-szelvényt is, amely egyéves előfizetés esetén 1800 forintot ér.
Ingyenes előfizetői telefonszámunk: 06/80/821-821. 

Olvasóink írták

  • 1. Fontos Zoltzán 2008. január 14. 19:06
    „A vasárnapi lapterjesztés valóban nem egyszerű dolog, mivel most hétfő este van, s a Vasárnapi Délmagyarország pedig sehol!

    Egy régi előfizetőjük: Fontos Zoltán”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ahány bolt, annyi ár

Új sorozatunkban – természetesen a teljesség igénye nélkül – olvasóinkat a vásárlásban… Tovább olvasom