Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Végigjárja a kormányhivatalokat

Szeged - A kormányhivatalnak az a dolga, hogy az embereknek a demokráciába vetett hitét megerősítse – mondta Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium politikai államtitkára, aki országjáró körútját a Csongrád Megyei Kormányhivatalban kezdte kedden, a szegedi megyeházán.
A hivatalvezető, B. Nagy László kíséretében sorszámot húzott és tárgyalt az ügyintézőkkel. Az államtitkár azt mondta, az államigazgatás középszintjének újjászervezésével az volt a kormány szándéka, hogy minél könnyebb legyen kapcsolatba kerülni az állammal, az ügyfelek érezzék a segítőkészséget, és átlátható, egyszerű, szerethető ügyintézés jellemezze az itteni munkát.

A 29 kormányablakot január 3-án nyitották meg. Az ügyfelek tájékoztatást kaphatnak arról, hogyan is intézhetik hatósági ügyeiket, és segítik őket kérelmek, formanyomtatványok kitöltésében.

Olvasóink írták

 • 8. szepike 2011. február 10. 12:21
  „Devecser, Kolontár, a sok pénz hol is van Fidesz! Szegény embereknek semmisem maradt az életükben. Még így is meglopják öket, a szerencsétlen koldusokat. Fidesz, Orbán minek jöttek újra vissza.”
 • 7. zoltanszabo 2011. február 09. 14:54
  „T. 5. Kairó ! elég közel van !
  T 3. orsós viktornál lehet jelentkezni--de előbb lépj be a fityeszbe--majd csináltassál családfát--ahol kimutatod,hogy rokonok vagytok -szegről--végről ! Valakit kirugnak és TÉGED tesznek helyette.
  T. 2. Kolontár ==mnyugdíjpénztár ! --lenyúlva !!!”
 • 6. tüsök 2011. február 09. 11:22
  „A megerősítést a médiatörvény bevezetése teszi még " hihetőbbé" (:”
 • 5. saturnus 2011. február 08. 19:08
  „Nade medig? Három nap Siófokon frakcó hétvége ,hogy hogyan magyarázzák meg az elbocsájtásokat,áremeléseket,lázár méregdrága kocsi bérlését és a közelgő éhéglázadás borsodmegyében ahová a z EU monitoring vizsgálatot rendelt el,hogy mi folyik Magyarországon??? Közeleg a vég a fidesznyiknek meg vezíríknek.”
 • 4. történész 2011. február 08. 18:38
  „A támogatók jutalom munkahelyei.”
 • 3. maci52 2011. február 08. 18:30
  „Szeretnék ott dolgozni,!
  Kinél kell jelentkezni?
  Nem vagyok segge vége senkinek,ezért nincs esélyem se......
  Én jártam arra,szögletesre ülik a seggüket a semmitevéstől.”
 • 2. saturnus 2011. február 08. 16:33
  „Devecser- Kolontár 1.8milliárd forint gyűlt össze adakozásból amit a lakosság adott a kármentő alapba. A vörös iszap károsultjainak megsegítésére és az állam fidesz lenyulta a pénzt és olyan dolgokra akarja költeni,hogy múzeum meg ilyenek.Nem a károsultaknak adják oda!!!!!!! Tiltakozunk becstelen eljárás ellen!!!”
 • 1. dmonlájn 2011. február 08. 16:10
  „pénzkidobás!!!!!!!!!!!!! még egy hely, ahol kutyába sem veszik az embereket és a bürokrácia útveszője totálisan megsemmisíti az emberek hitét!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltávolított stukkó: márciusra állítják helyre a Móra-múzeum homlokzatát

December elején egy balesetveszélyes stukkót távolítottak el a szegedi Móra Ferenc Múzeum homlokzatáról. Tovább olvasom