Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Végiglopta a családot

Szeged - Nem javított az édesanyjával való kapcsolatán az a 30 éves szegedi férfi, aki mintegy 700 ezer forint értékű arany ékszert emelt el otthonról és adta zálogba azokat két hónappal ezelőtt.
Nem javított az édesanyjával való kapcsolatán az a 30 éves szegedi férfi, aki mintegy 700 ezer forint értékű arany ékszert emelt el otthonról és adta zálogba azokat két hónappal ezelőtt.

Az édesanya május elején tett feljelentést a rendőrségen, miszerint a nappalija dohányzóasztalán tartott szemüvegtokban lévő arany gyűrűinek nyoma veszett. Azt is elmondta, hogy fiának nem ez volt az első eset, hogy meggyűlt a baja a rendőrséggel, ugyanis korábban nagymamájától lopott készpénzt és – mivel akkor is ismeretlen helyre távozott – a rendőrség a férfi körözését rendelte el.

A korábbi sérelmek miatt nem lakott együtt anya és fia, de miután a férfinek nem volt pénze, újra megkérte anyját, hadd lakjon nála. Pár hétig rendben is ment minden, aztán eltűntek az asztalról az ékszerek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya adatgyűjtésbe kezdett, ugyanis a férfi az eset után ismeretlen helyre távozott, lakhelyét édesanyja sem ismerte. A felderítő munkának meglett az eredménye: a férfit az éppen aktuális alkalmi munkahelyén találták a rendőrök, ahonnan előállították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra. A 30 éves férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, mely során elmondta, hogy egyik munkatársánál húzta meg magát, és nagyon szégyelli magát azért, amit az édesanyjával tett. A rendőrség megtalálta a zálogjegyeket a férfinél és lefoglalta a karika - és pecsétgyűrűket. A tékozló fiúval szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 3. bánki 2012. július 22. 10:15
  „Drog ! Ekkora összegnél - kizárólagos alapon!
  Esetleg nők, de visszavonom mert az a sok idióta emancipált leszbikus ellenem is tüntetne. ( Karsai Dorottya és tsi. )”
 • 2. kumisz 2012. július 21. 08:02
  „Én tudok olyanokról is akik az Országot lopták "végig" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 1. Qllancs 2012. július 20. 14:20
  „Ha volna munkája a fiúnak --biztosan nem lopta volna el !
  Még jó, hogy csak a családtól --következő lépés idegenektől, v. rablás -bank, gyógyszertát stb.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÁV: szorosabb kapcsolat az önkormányzatokkal

Szeged találkozott a vasútvezetés a régió politikusaival. Tovább olvasom