Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Végleg lehúzta a rolót a CBA Cent a plázában

Végleg lehúzta a rolót a CBA Cent a plázában
Szeged - Bezárt a CBA Cent. A lehúzott rács mögött csak azt látni a táblán, hogy csütörtökön leltároznak, ma meg már péntek van - újságolta a hoppon maradt vevő, aki a Szeged Plazában akart hétvégére bevásárolni.
Egy fiatal nő a szomszédos drogériában érdeklődött az üzletről. Ott azt hallotta, a csütörtöki leltárkor a dolgozók megkapták a felmondólevelüket. Állítólag nem csodálkoztak rajta, hiszen az utóbbi hetekben újságot, tejterméket, akciós árut alig lehetett kapni. Egy hete pedig mi is megírtuk, nem volt kenyér, mert megszűnt a pékség (Bezárt a pékség, nincs kenyér a CBA Centben, 2016. január 9.).
Lehúzta a rolót a CBA Cent a plázában. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA


– Véglegesen bezártuk a CBA Centet, amit korábban a CBA-tól vettünk át és a pláza működtetett – tájékoztatott érdeklődésünkre Nagy Béla, az üzlet tulajdonosa, aki a plázában is tulajdonos. Hozzátette, nem érte meg működtetni a boltot, ezért valóban felmondtak csütörtökön a 16 dolgozójuknak. A törvénynek megfelelően mindenki megkapja a járandóságát és a végkielégítését.

Azt is elárulta, megállapodtak egy multinacionális üzletlánccal, hogy április–májusban élelmiszerüzletet nyit a CBA Cent helyén. A következő pár hónapban ennek előkészületei, átalakítások zajlanak majd. Hogy konkrétan melyik cégről van szó, Nagy Béla nem árulta el. Az elbocsátott munkatársakért – ahogy nekik megígérte, és ha jelentkeznek – közbenjár az új bérlőnél, hogy foglalkoztassa őket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traktor a sztrádán: Legalább nem a belső sávban ment

Traktor a sztrádán: Legalább nem a belső sávban ment
Az M5-ös autópályán egy traktor haladt szemben a forgalommal, pénteken. Tovább olvasom