Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Végtelen ünnepre készülnek az emberek

Karácsonyi menühöz vettük meg a hozzávalókat a szegedi Mars téri piacon. Van itt minden: friss nevelt fácán, pulykamellfilé, élő ponty, savanyú káposzta, dió és török mogyoró.
Az első benyomás: ha ritkaságok nem is, de minden, ami egy hagyományos ünnepi ebédhez, vacsorához kell, töméntelen mennyiségben kapható. Az árak nem alacsonyak, de ez nem látszik a forgalmon. Roham még nincs.

A részleteket keresse a holnapi Délmagyarországban/Délvilágban!

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Farkas László, a mozgássérültek révésze

Hat éve él kerekes székben a szegedi Farkas László. A 39 éves fiatalember balesete után szentül hitt… Tovább olvasom