Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Velence az Átriumban

Szeged - "Tisztára mint a Koltai" – viccelt a szombat esti szegedi jelmezbál egyik résztvevője, amikor felbukkant Koltai Róbert színész és filmrendező.

És hogy ő miért nem maszkírozta el magát? Kérdésemre válaszolva azt mondta, neki ez a jelmeze, mert amúgy mindig topisan jár, nagyon ritkán látható öltönyben és nyakkendőben.

Mindez az Átriumban történt szombaton este, ahol egy baráti kör rendezett hagyományteremtő szándékkal jótékonysági célú jelmezbált. A szervező Vargáné Muráti Lili, a KÉSZ Holding Zrt. meghatározó tulajdonosának és vezetőjének felesége volt. Varga Mihály „Charley nénjés", a békéscsabai színházból kölcsönzött jelmezével mindenkiből elismerő „ez igen"-es kiáltásokat váltott ki. Lili krampusznak, Stone ferences barátnak, párja, Sipos Judit fekete macskának, Csonka Gábor és felesége, Zolnay Kitti párducnak és párducnénak öltözött.

Két jó barát, Koltai Róbert és Varga Mihály (képünkön jobbról) üdvözli egymást.
Fotó: Segesvári Csaba

Láttunk még keresztes lovagot, indiánt, római szenátort – a mögöttük megbúvó alakok azonban jól álcázták magukat. (E sorok írója szombatról vasárnapra virradóra azt álmodta, ismert szegediek jöttek vele szembe az utcán, mindegyik köszönt, és ő nem ismerte fel egyiküket sem...)

A valódi velencei karneváli hangulatú bulin természetesen fellépett Koltai, jött Emilio, majd a Fekete Vonat, szóval fergeteges volt a hangulat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadtuk a kétmillió 132 ezer forintot Varga Ádámnak

Szeged - Negyvenezer forintról indultunk az első napon, az utolsót pedig 775 ezer forinttal zártuk. Tovább olvasom