Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Velencei karnevál a szegedi porondon

Vasárnapig vendégeskedik Szegeden az Eötvös Cirkusz. Tegnapi első előadásukra lapunk előfizetői között kétszáz belépőt sorsoltunk ki. A fergeteges hangulatú velencei karnevált nagy tapssal jutalmazták a nézők.
Eötvös Loránd és Elvira, a kutyaidomár. Fotó: Karnok Csaba
Vasárnapig a szegedi SZVSE-pályán felállított sátrába várja vendégeit az Eötvös Cirkusz. Tegnap esti első bemutatójukra lapunk is kisorsolt előfizetői között kétszáz jegyet.

– A hagyományos cirkusztól eltérő, látványos színházi produkciót állított porondra az Eötvös család – jellemezte új programjukat a cirkusz ügyvezető igazgatója, Eötvös Susy. – A fiatal családtagok a legmodernebb hang- és fényeffektusokat alkalmazták és lendületes koreográfiát rendeztek. Velencei karneváli varázslatos világba repítik nézőinket. Sztárparádé lesz délutánonként, láthatják az amerikai fellépéseiről hazatérő Füzy Anita légtornászt és a legifjabb Eötvöst, a legrangosabb hazai cirkuszi díjat elnyert Eötvös Loránd zsonglőrt.

Az est fénypontja a mágikus illúziórevü, ahol valódi maszkos-álruhás karneváli kavalkád kerekedik és fieszta hangulatú zene ritmusára lejtenek-forognak a bálozók az Eötvös Cirkusz porondján. A cirkuszi karnevált Szegeden ma és holnap este 6 órai kezdettel láthatja a nagyérdemű az SZVSE-pályán. Szombaton kétszer, 3 és 6 órakor, valamint vasárnap délután 3-tól várják a közönséget. A vasárnap délutáni az utazó cirkusz szezonzáró előadása, utána téli pihenőre vonul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tompaszigeti kiskerti csend hangjai

Az öreg Picasso összeesküvés elméletet szőtt egy tompaszigeti bulizó társasággal és Szőke Péter volt… Tovább olvasom