Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Vetélkedő Erdélyről

Az idén ötödik alkalommal meghirdetett verseny célja, hogy a hazai középiskolás diákok Erdéllyel kapcsolatos tudásukat elmélyíthessék.
Erdély kultúrtörténetével és természeti értékeivel kapcsolatos vetélkedősorozatot hirdet középiskolásoknak a szegedi egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Interaktív Természetismereti Tudástára a Romániai Magyar Pedagógusok Szervezetének Teleki Oktatási Központjával (Szováta) és a Csemete Természet- és Környezetvédelmi Egyesülettel közösen.

Az idén ötödik alkalommal meghirdetett verseny célja, hogy a hazai középiskolás diákok Erdéllyel kapcsolatos tudásukat elmélyíthessék, illetve az Erdélyben és Magyarországon élő diákok között rendszeres kapcsolat alakuljon ki. A háromfordulós vetélkedősorozaton kétfős csapatok indulhatnak. A magyarországi döntő első tíz csapata a szovátai vetélkedő erdélyi diákjaival nyáron a Csemete egyesület bugaci oktatóközpontjában egy természetismereti táborban vehetnek részt. A jelentkezés határideje: február 20. További információk a www.csemete. com oldalon olvashatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A karácsonyi bevásárlást pótolta most Mária

A karácsonyi bevásárlást pótolta most Mária
Tiszaszigeti olvasónk, Bódi Józsefné családja kedvenceivel töltötte meg a kosarát. Tovább olvasom