Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Vetélkedőn váltak vállalkozóvá - galériával

Szeged - Európai KKV-hét kampány kezdődött október 3-án, ám elnevezésével ellentétben az egész hónapban programokat szerveznek az érdeklődőknek.
Magyarország 3 éve csatlakozott a rendezvénysorozathoz, hogy megismertessék a vállalkozókat a támogatásokkal, és népszerűsítsék a vállalkozói életformát. A KKV-hét sikeréhez a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network–Szeged idén is számos rendezvény szervezésével járul hozzá.

Vetélkedőn váltak vállalkozóvá. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

Csütörtökön a kamaránál a Junior Achievement Magyarország partnerségével harmadszorra rendezték meg a középiskolások vállalkozó kedvét és kreativitását próbára tevő Próbálkozó vállalkozók Csongrád megyében című vetélkedőt. Az első 3 helyen szegedi iskolák csapatai végeztek, sorrendben: az SZKTT Eötvös József Gimnázium, a Szegedi Ipari, Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola Szeged-Móravárosi Tagintézménye, valamint a KKVSZI Kőrösy József tagintézménye.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pingvineket kényeztetnek a vadasparkban - galériával

A medencében úszkáló és esetlenül tipegő társaságot még jó ideig nem láthatják a látogatók, de azt már most lehet tudni róluk: úri ízlésük van. Tovább olvasom