Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Viccnek szánták a lopást

Szeged - A tizenéves tiszaszigeti fiúk a kerítésen átmászva egy családi házból mikrohullámú sütőt, kazettás magnót és rádiót is elloptak.
A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének körzeti megbízottai értek tetten két tizenévest, akik egy tiszaszigeti házból tulajdonítottak el néhány műszaki cikket szombat este - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a két fiatal az ingatlan kerítését átmászva, a nyitott ablakon keresztül jutottak be a családi házba, ahonnan mikrohullámú sütőt, kazettás magnót és rádiót is elloptak. A gyanúsítottak a kerékpárjukhoz erősített kiskocsin húzták az eltulajdonított tárgyakat, amikor a rendőrök tetten érték őket.

Kihallgatásuk során a terheltek elmondták, hogy eleinte viccesnek találták tettüket, pénzt akartak szerezni a lopott holmi eladásából, de már nagyon megbánták.

A két gyanúsított ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon - közölte Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatják az ívóvízhálózat tisztítását

Hétfőtől péntekig folytatódik az ivóvízhálózat tisztítása a Szeged-Algyő Ivóvízminőség-javító Projektben. Tovább olvasom