Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Vidámságra hív a Homo Ludens projekt

Szeged - Vinka vidám útmutatói a nagy életcsigához című új produkciójukat szeptember 6-án, pénteken 18 órakor mutatják be a Padláson (Mátrix Hotel, Zárda utca 8.).
A Szegedi Focus Műhely színházi társulat a megállása után másfél évvel újraalakul Homo Ludens projekt néven. Vinka vidám útmutatói a nagy életcsigához című új produkciójukat szeptember 6-án, pénteken 18 órakor mutatják be a Padláson (Mátrix Hotel, Zárda utca 8.).

Vinka az újságíróknak már bemutatkozott, de az csak később derül ki, hogy ki ő valójában. Fotó: Vida-Szűcs Imre
Vinka az újságíróknak már bemutatkozott, de az csak később derül ki, hogy ki ő valójában.
Fotó: Vida-Szűcs Imre

– A játékosság a fő célkitűzésünk, és az, hogy megmutassuk, hogyan lehet különböző művészeti ágakat játékosan összekapcsolni. A Vinka vidám útmutatói egyrészt csapatjáték, másrészt performansz, harmadrészt útmutató a mindennapi életünkhöz. Nem interaktív színház. Azt mutatjuk meg, miért érdemes kicsit máshogy, játékos szemlélettel tekinteni a saját életünkre – mondta Benkő Imola Orsolya, a Homo Ludens projekt rendezője. A bemutatón maximum 30 fő vehet részt, érdeklődni az info@focusmuhely.hu oldalon lehet. Érdemes megtartani a teljes árú jegyet, mert az a következő alkalommal, szeptember 20-án kedvezményre jogosít.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játékszabály - Grimm Kiadó

Jelen Játékszabályzat a Lapcom Zrt., Délmagyarország Kiadó és Grimm Könyvkiadó Kft. közösen… Tovább olvasom