Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Vigyázz, kész, buborékolj!

Vigyázz, kész, buborékolj!

Szeged - Mintegy 130 óvodás és kisiskolás gyerek mérte össze gyorsaságát az újszegedi Napfényfürdőben a buborékok házi úszóversenyén.

Vida-Szűcs Imre - Délmagyarország napilap - 2013.02.03. 18:04
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Öt korcsoportban – ebihalak, bohóchalak, teknősbékák, delfinek és cápák – tempóztak a SZUE sátra alatt a 17 méteres távon a tanmedencében és a 33 méteres úszómedencében. Oktatóik is vízbe szálltak a legkisebbekkel, hogy ne csak a partról buzdíthassák őket a győzelemre. A medencék körül pedig lelkesen szurkoltak, fényképeztek és videóztak a szülők és a barátok.

Vigyázz, kész, buborékolj! Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

– Sokat készültem a versenyre. Most heti két edzésem van, de nyáron még több – árulta el a hatéves Zékány Hanna, az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola tanulója, aki két éve tud úszni. Mellúszásban indult, és aranyéremmel a nyakában térhetett haza. Ráadásként egy új fürdőruhát is nyert.

Mindenki érmet kapott, aki dobogóra állt. Az első helyezettek felajánlásokból különféle ajándékokat, például vadasparki belépőt vehettek át, illetve sporttáborban, tánc- vagy görkorcsolya-oktatáson vehetnek részt – tudtuk meg Csányi Fruzsina szervezőtől. A verseny izgalmait többek között a játszóházban, a csúszdaparkban pihenhették ki a lurkók, de akár a búvárkodást vagy a vízilabdázást is kipróbálhatták – utóbbit az A-Híd Szeged pólósaival.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. deszkás 2013.02.03. 20:30

Ma volt az V. TYR kupa második napja Hódmezővásárhelyen a jó szervezésért köszönet a szervezőknek.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...