Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 25°C Még több cikk.

Virágládákat borogattak a vandálok

Mórahalmon - Virágládákat borogattak és virágokat tépett ki három fiatalkorú a napokban Mórahalmon. A vandálok több utcában is jártak.
A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt állított elő három helybeli fiatalkorú fiút pénteken.

Az ikerpárt és barátjukat gyanúsítja a Mórahalmi Rendőrőrs azzal, hogy 2013. július 3-ára virradó éjszaka több virágládát felborítottak, illetve virágokat téptek ki a földből Mórahalmon mintegy húsz ház előtt. A három fiatalkorú kihallgatása folyamatban van.

A pénteken kitűzött százezer forint nyomravezetői díj fenntartása a továbbiakban nem indokolt, ezért a rendőrség azt visszavonta.

Korábban:

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőkről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén (Mórahalom, Kölcsey utca 2/B.), illetve tegyen bejelentést a 62/581-040-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Itt is jártak a vandálok.
Itt is jártak a vandálok.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Olvasóink írták

 • 8. lovasgyerek 2013. július 05. 20:51
  „1 év kötelező katonaság!!!!! Majd nem lenne ennyi erős gyerek.”
 • 7. Heket 2013. július 05. 16:14
  „Én biztos megkóstoltatnám velük, amit letépkedtek!
  Más munkáját így semmibe venni.... tuti, hogy a 40 fokos tűző napon zavarnám ki őket virágot ültetni +ásni+locsolni. Főjenek csak a napon... kis csürhe banda.”
 • 6. kozmopolita 2013. július 05. 15:11
  „mangó1: Nem.... igazán.... értem, hogy.... miért kell...... ennyi.. pontot... írni? Netán beragadt?........................ . .. ...... ;) .......”
 • 5. mangó1 2013. július 05. 14:36
  „Elkezdődött a..... tanitási szünet.......jönnek a ...BALHÉS GYEREKEK......szüleikkel ültettetném vissza a virágokat.....lehet akkor egy két pofont is kapnának otthon és meg gondolnák legközelebb mit csinálnak..Igy nem kapnak semmit röhögnek az egészen hogy jót balhéztak.”
 • 4. Mike3 2013. július 05. 13:58
  „2: A közvéleményt nagyon foglalkoztatja, hogy mostanában tör-zúz ez a nyikhaj társadalom. Így teljesen indokult, hogy gyorsan akarnak lépni. Ehhez pedig pénz kell.

  3: Bizony ám. Szegeden is.”
 • 3. IVY 2013. július 05. 13:28
  „Kiskorúakat is kiszolgáló vendéglátóipari egységek körül is érdemes lenne szétnézni a yard-nak. Nyomatékosan péntek és szombat esténként.”
 • 2. azmegszeged 2013. július 05. 13:10
  „100 ezer forint virágborogatókért??! Komolyan ennyire el van manapság eresztve a rendőrség?”
 • 1. Kerekes 2013. július 05. 09:29
  „Helyes! Plusz 3 hónap kertészeti közmunka nyáron.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült az ópusztaszeri csatorna

Javában zajlik az ópusztaszeri csatornázás: az átemelők egy része elkészült, hamarosan nekilátnak a szennyvíztisztító telep építésének. Tovább olvasom