Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Visszakerültek a Fő fasori jelzőtáblák

Szeged - A Fő fasoron még az önkormányzati választások idején kezdődtek vízközmű-felújítási munkálatok, amelyek karácsony előtt fejeződtek be, ám a táblák sokáig nem kerültek vissza az iskola környékére.
„A Fő fasoron még az önkormányzati választások idején kezdődtek vízközmű-felújítási munkálatok, amelyek karácsony előtt fejeződtek be. A Küküllői utcától a Gregor József Általános Iskoláig tartó szakaszra vonatkozó 30-as sebességkorlátozó és a gyermekekre figyelmeztető tábla mostanáig sem került vissza a Fő fasor és a Küküllői utca sarkához, így a nagy forgalmú utcán semmi sem óvja a gyermekeket már legalább egy hónapja! Kinek a felelőssége a táblák eltűnése és annak pótlása?" – írta Ördög Mihály olvasónk Újszegedről.

Fotó: DM
Fotó: DM

A kérdéssel megkerestük a Szegedi Vízmű Zrt. illetékesét. Balaton Krisztina kommunikációs vezető azt mondta, a munka a Szeged-Algyő ivóvízminőség-javító projekt része, és érdeklődjünk a kivitelezés végrehajtását irányító Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft.-nél.

Csanádi Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, kérésére a kivitelező csütörtökön ellenőrizte a munkálatokat. – A jelzett helyszínen minden táblát visszahelyeztünk, amiről fotódokumentáció is készült – mondta.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Tűz-szimfóniával indítják az évet

A régizene-specialista Vashegyi György vezényli a szimfonikusokat ma 19.30-tól a nagyszínházban, ahol az év első koncertjén két Mozart-darab mellett Haydn Tűz-szimfóniáját játsszák. Tovább olvasom