Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Vitára hívjuk a szegedi polgármesterjelölteket

Szeged - A Délmagyarország és a Városi Televízió Szeged hagyományaihoz híven idén is közösen rendezi meg a szegedi polgármesterjelöltek vitáját a jövő vasárnapi helyhatósági választás előtt.
A vita október 10-én, pénteken 20 órától lesz a Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos Termében. A 95 perces rendezvény közönség előtt zajlik, élő televíziós és internetes közvetítéssel. Moderátora lapunk főszerkesztője, R. Tóth Gábor.

A jelölő szervezeteket a múlt héten előzetes egyeztetésre hívtuk a sajtóházba. A megbeszélésen valamennyi jelölt képviseltette magát. Megállapodtunk abban, hogy a vitára minden szervezet 30-30 vendéget delegálhat. A szervezők meghívják Csongrád megye közéletének, sportjának, kulturális és tudományos életének legfontosabb szereplőit is. További 100 helyet a Délmagyarország és a Városi Televízió Szeged olvasói, nézői számára tart fenn.

Valamennyi szegedi jelölt képviseltette magát a sajtóházban rendezett egyeztetésen. Fotó: Schmidt Andrea
Valamennyi szegedi jelölt képviseltette magát a sajtóházban rendezett egyeztetésen. Fotó: Schmidt Andrea

Mától várjuk azon olvasóink jelentkezését, akik a helyszínen szeretnék követni a vitát. A szerkesztoseg@delmagyar.hu e-mail címen, a 6729 Szeged, Szabadkai út 20-as postacímen vagy ügyfélszolgálatunkon (Gutenberg u. 5.) lehet jelentkezni, név és telefonszám meghagyásával október 7-én 14 óráig. A nyertesek nevét kisorsoljuk, és lapunk jövő csütörtöki számában közöljük.

Ugyaneddig az időpontig várjuk a jelöltekhez címzett kérdéseket is: a vita egyik részében Botka László (MSZP–DK–Együtt-PM–Szegedért), Kothencz János (Fidesz–KDNP–L.É.T. Egyesület), Málovics György (LMP), Németh István (KTI) és Tóth Péter (Jobbik) az olvasóink által feltett kérdésekre válaszol majd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Verekedő diákok miatt féltik az óvodásokat

Az iskolások köpködnek, trágárul ordítoznak, verekednek az óvoda környékén, és mindent eldobálnak. Hétfőn itt támadt tanárára egy fiú. Tovább olvasom