Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Vivien húgával nyaral a 100 ezer forintból

Szeged - Nyolchetes nyereményjátékunk utolsó nyertese még nincs 30 éves, de tíz éve Délmagyarország-előfizető. Két hónap alatt több mint 16 ezren küldtek be a helyes megfejtést.
Nyolc héttel ezelőtt indult lapunk nyereményjátéka. Nyolc előfizetőnk között összesen 800 ezer forintot osztottunk ki. Pénteken a Szabadkai úti szerkesztőségünkben vette át nyereményét utolsó szerencsés olvasónk.

– El sem hittem. Amikor megtudtam a jó hírt, percekig nem tértem magamhoz. Mindenki csak nézett, én meg ugrabugráltam örömömben. Fél óra elteltével sikerült annyira megnyugodnom, hogy időpontot tudjak egyeztetni a mostani találkozóra – mesélte nevetve Vass Vivien. A közigazgatásban dolgozó Vivien még nincs 30 éves, de már tíz éve előfizetője a Délmagyarországnak. Játékunk legfiatalabb nyertese szereti a keresztrejtvényeket. A pénteki műsorújságunkban lévő rejtvény helyes megfejtése (Bostoni halottkémek) 100 ezer forintot ért Viviennek. – A húgommal terveztünk egy üdülést, most hosszabb nyaralást is megengedhetünk magunknak, és egy zenei fesztivált is meglátogatunk majd – tudtuk meg Vass Vivientől.

Vivien 10 éve előfizetője lapunknak. Fotó: Frank Yvette
Vivien 10 éve előfizetője lapunknak.
Fotó: Frank Yvette

A Délmagyaroszág és Délvilág nyolchetes játéka során szegedi, hódmezővásárhelyi, makói, kisteleki és szentesi olvasóink vihettek haza összesen 800 ezer forintot. Elektronikus levélben több mint 13 ezer, postán pedig 3 és fél ezer helyes megfejtés érkezett szerkesztőségünkbe.

Olvasóink írták

 • 3. káté4 2013. május 13. 12:45
  „Kedves Qllancs!

  Nevedhez méltó volt a hozzászólásod..... Ha jobban megnézted volna a hölgy öltözékét rá kellett volna jönnöd, hogy a körömlakk tökéletes harmóniában van mind a ruhával, mind pedig a kiegészítőkkel. Szóval tökéletes! Ezt nevezik szerintem jó ízlésnek.
  Téged meg csak sajnálni tudlak, hogy egy ilyen cikkből mindösszesen ennyit sikerült leszűrnöd, és természetesen köszönjük a jóindulatodat is!
  Vivien, neked meg csak gratulálni tudok, MINDENÉRT!”
 • 2. queenmargareth1 2013. május 11. 18:19
  „gratula

  :a körömlakk színe teljes harmóniában van öltözékével és kiegészítőivel...”
 • 1. Qllancs 2013. május 11. 17:49
  „Ez a kis höly..ebből a pénzből vegyen valamilyen normálisabb körömlakkot, mert ez borzalmas ronda !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigány és a nem cigány emberek együttélését segítenék

Családiasnak tartják a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumot a pénteki nyílt nap vendégei. Tovább olvasom