Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 13°C Még több cikk.

Víz világnapja: kitüntetés és pályázat

Szeged - A víz világnapja alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter tegnap, Budapesten kitüntetéseket adott át az Ativizig munkatársainak.
A víz világnapja alkalmából  Pintér Sándor belügyminiszter tegnap, Budapesten kitüntetéseket adott át az Ativizig munkatársainak. Patai Lajosné, az igazgatóság szegedi szakaszmérnökségének munkatársa Miniszteri Elismerő Oklevelet, Kurucz Gyula, az igazgatási és jogi osztály vezetőhelyettese, főtanácsosa Kvassay Jenő-emlékérmet kapott.

Rajzpályázat a vízről

A víz világnapja alkalmából ünnepséget rendezett tegnap délelőtt Szegeden az Ativizig és a Magyar Hidrológiai Társaság. Ezt megelőzően régiós rajzpályázatot hirdettek meg Vizek és mesterségek címmel, amely az idei vízvilágnapi jelmondat is. Három kategóriában 15 díjat osztottak ki.

Óvodás kategória: 1. Dora-Tóth Péter (Hódmezővásárhely), 2. Gulyás Nikolett (Makó), 3. Meló Dorina (Felgyő), különdíjas Imre Gréta (Makó) és Dobi Zalán (Üllés).

Általános iskola alsó tagozat: 1. Kiss Angelika (Bordány) és Magyar Sára (Szeged), 2. Mézes Marcell Zétény (Szeged), 3. Ágoston Nóra (Szeged), különdíjas Bakos Emese (Szeged).

Általános iskola felső tagozat: 1. Czakó Sára (Bordány), 2. Savanya Eszter (Szeged), 3. Juhász Gergely (Szeged), különdíjas Hausel Dorka (Szeged) és Palágyi Márió (Szeged).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kell-e nekünk az olcsó importtej?

Kell-e nekünk az olcsó importtej?
A múlt heti tejes tüntetés csak a kezdete volt egy demonstrációsorozatnak. Elfogadhatatlannak tartják a gazdálkodók, hogy az import miatt padlóra kerül a hazai tejágazat. Tovább olvasom