Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Vona Gábor: munkahelyteremtés, közbiztonság, elszámoltatás

Európai árakon vásárolunk és ázsiai béreket kapunk? Mi felelünk ezért, vagy az MSZP és a Fidesz? Szerintem ők - mondta Vona Gábor, a Jobbik szegedi lakossági fórumán szerda este.
Szeged. A Jobbikot a mai napig minden rossz forrásának mondják ellenfeleink. De ki tette tönkre ezt az országot? Mi felelünk azért, hogy a magyar nemzeti vagyon eltűnt, hogy az államadósság az elmúlt 24 évben négyszeresre nőtt, hogy gyarmatosított minket az Európai Unió, hogy eltűntek a gyáraink, az iparunk és a mezőgazdaságunk, hogy európai árakon vásárolunk és ázsiai béreket kapunk? Mi felelünk ezért, vagy az MSZP és a Fidesz, akik az elmúlt 24 évben kormányon voltak? Szerintem ők - mondta Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje a párt szegedi székházában tartott lakossági fórumán szerda este.

A pártelnök mintegy 150 érdeklődő előtt kijelentette: ma Magyarországon semmi sem működik jól. A politikus optimista afelől, hogy pártja jövőre megnyeri a parlamenti választásokat. Azt mondta, nyitni kell Oroszország felé, hiszen egy 200 milliós országnak nagy a felvevő piaca.

- A Jobbik elsősorban munkahelyet, közbiztonságot és elszámoltatást ígér győzelme esetén. Arcátlanság, amit a kormány statisztikákra hivatkozva állítja, hogy sose dolgozott ilyen sok ember hazánkban. Munkahelynek veszik a közmunkát, pedig az nem munkahely. És ide számolják azt a félmillió magyart, akik kényszerűségből elhagyták az országot és külföldön vállaltak munkát, pedig itthon szerettek volna dolgozni. Orbán Viktor félmillió munkahelyet hozott létre Angliában, Németországban és Ausztriában. Ha van megélhetésünk, és biztonságban érezzük magunkat, és ha látjuk, hogy a bűnt a politikusok esetében is büntetés követi, arra lehet alapozni egy országot. Ezt ígéri a Jobbik - jelentette ki Vona.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vért izzadnak az eredményekért

Közmeghallgatást tartottak szerdán a szegedi roma tanodában, ahol megjelentek többek között a cigány önkormányzat, a rendőrség, a szociális iroda képviselői. Tovább olvasom