Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

Vörös rózsák, szívecskés lufik, mindent visznek, ami piros

Szeged - Lufiba csomagolt fehérnemű, vörös rózsa és bilincs – többek között ezek a legnépszerűbb Valentin-napi ajándékok az idén. Sokszor még az is vesz valami meglepetést a szerelmének, aki állítja: nem kedveli ezt az ünnepet.
 Ajándékárak

Szív alakú lufit találtunk már 250 forintért is, a szív formájú, de héliummal töltött drágább, 900 forint. A lufis kompozíciók ára 3000 forint körüli, a héliummal töltött lufik ára mérettől függően 400 és 3600 forint körül alakul. Egy kisebb doboz bonbont körülbelül 1000 forintért vehetünk a szerelmünknek, a rózsa ára 300 és 900 forint között mozog. A legolcsóbb bilincs 1800 forintba került.

Virágot és kisebb-nagyobb szívecskével díszített ajándékokat adnak Valentin-napra (vagy Bálint-napra) egymásnak az általunk megkérdezett szerelmesek. Jellemzően senki nem rajong ezért az ünnepért, mert „amerikai és felesleges", mégis úgy gondolják, hogy valami apróságot „illik venni".

– Vacsorát főzök, amihez már megvettem a kellékeket, piros szalvétát és néhány asztali díszt, de nem készülök különösebben a hétvégére – árulta el Emese, aki reméli, hogy kap egy szál virágot a kedvesétől.

Amin piros szívecske van, azt keresik a vásárlók ilyenkor. Népszerű a lufis csomagolás, a vásárlók kérésére fehérneműt, kabalákat rejtünk a levegővel töltött lufikba – árulta el az ajándékbolt tulajdonosa. Szailerné Molnár Gabriella azt mondta, a lufis kompozíciók is kelendők, valamint a képkereteket, párnákat és feliratos dísztárgyakat is sokan keresik náluk – az utolsó napokban nő meg a kereslet.

Népszerű idén a lufis csomagolás: lufiba rejtett fehérnemű, játékállat. Fotó: Karnok Csaba
Népszerű idén a lufis csomagolás: lufiba rejtett fehérnemű, játékállat. Fotó: Karnok Csaba

A virágboltokban a vörös rózsa fogy a legjobban február 14-én, de tavaszi virágokat – tulipán, frézia, jácint – is szívesen adnak a férfiak szívük választottjának. – A fiatalok sokszor csak egy szál rózsát vesznek, díszítés, csomagolás nélkül, a csokrokban viszont jól mutatnak a virágok mellett az úgynevezett „betűző szívecskék" – magyarázta Gábor Józsefné eladó.

– Mindent visznek, ami piros, de a jelmezek, fehérneműk és társasjátékok is kelendők – szögezte le a Kárász utcai szexshop munkatársa. Hozzátette: A szürke ötven árnyalata című film most fut a mozikban, ezért kapósak lettek a bilincsek, maszkok, korbácsok és más, a filmre utaló kiegészítők.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenőpénzt fogadott el, most őrizetben a földhivatali ügyintéző

Jogosulatlanul adott ki adatokat az ingatlan-nyilvántartásból. Az 50 ezer forint átvétele és az adatok átadása után fogták el a férfit. Tovább olvasom