Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Vujity Tvrtko kalandjai

Szeged - Pokoli történetek – Angyali történetek címmel tart közönségtalálkozót ma 18 órától Szegeden, a Petőfitelepi Művelődési Házban Vujity Tvrtko televíziós műsorvezető-riporter.
– Aki eljön, ezt az estét biztosan nem fogja elfelejteni – ígéri Vujity Tvrtko televíziós műsorvezető-riporter, aki ma Szegedre látogat. A Pokoli történetek – Angyali történetek címet viselő, filmvetítéssel egybekötött est vendége Weisz Fanni. A hallássérült szépségkirálynőnek szenteli a bevezető fejezetet Tvrtko a legújabb kötetében, amely A királynő beszéde címmel jelent meg – tegnap tartották a hivatalos bemutatóját. A közönségtalálkozót a Petőfitelepi Művelődési Házban (Szántó Kovács János utca 28.) tartják ma 18 órától.

Weisz Fanni és Vujity Tvrtko a Haiti fővárosában lévő magyar árvaházban. Fotó: DM/DV
Weisz Fanni és Vujity Tvrtko a Haiti fővárosában lévő magyar árvaházban. Fotó: DM/DV

– Szegeden működik a fogyatékkal élőket alkalmazó SZEFO Zrt., az első olyan cég, amely felkarolta Fannit – indokolja a helyszínválasztást a Pokoli történetek című könyvsorozat szerzője. – A királynő beszéde a szépségkirálynőről is szól, akit betegsége miatt sokszor csúfoltak és megaláztak, alkoholista édesapja pedig nem fogadta el. Egy csodálatos, egzotikus út története elevenedik meg a könyvben. Eljutottunk Fannival a föld egyik legnyomorúságosabb helyére, Haitira. A boldogság nagyköveteként ismert, kéz és láb nélkül született Nick Vujiciccsal való találkozásomat is megírtam. Aki elolvassa, reményeim szerint sokkal erősebb lesz a végén – fogalmaz Tvrtko.

Olvasóink írták

  • 2. uborka 2012. november 10. 17:47
    „Mondjuk,ha engem pénzelnének és nem a kis nyugdíjamból kellene megélni, én is ott lennék mindenütt és mondanám az Okét???Persze majd ha nyugdíjas lesz az úr kíváncsi leszek mekkora teret fog magának megengedni saját pénzéből az újság író úr???? Más pénzéből én is lehetnék a Csekonics báró??????????”
  • 1. bánki 2012. november 09. 19:09
    „Született Horváth Szilárd, vagy Kovács 12 Józska.

    Hasonló mint Bajnai Gordon, alias Kvasztics Fedor ! ( Rejtő Jenő )”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Somogyi utca: december elejére elkészül

Ma megkezdődik a Somogyi utca műszaki átadása, egy hónap múlva visszakapják a közlekedők. Tovább olvasom