Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Zárul a Jó kezekben akciónk

Szeged - Az egészség világnapján indítottuk tavaly és zárjuk idén Jó kezekben elnevezésű akciónkat.
Az egészség világnapján indítottuk tavaly és zárjuk idén Jó kezekben elnevezésű akciónkat. Olvasóink ezernél is több egészségügyben dolgozó munkáját és emberségét köszönték meg jelölésükkel. Ezek közül végül négy tucat portrét villantottunk föl. Ma a legszebb történeteket külön is jutalmazzuk.

Az egészségért, az egészségügyben dolgozók munkájának elismeréséért indítottuk tavaly április 8-án akciónkat. Jó kezekben... – kezdődtek a történetek. Négy tucat portrét villantottunk föl lapunkban. Ezzel a betegek hálájának adtunk teret: ezernél is több egészségügyi dolgozót tartottak érdemesnek arra, hogy legalább egy cikk erejéig reflektorfénybe kerüljenek.

Száz és száz jelölés érkezett az orvosokra, ápolókra. Rekorderek is akadtak közöttük: például olyan doktor, akit egy tucatnál is több páciense jelölt, és egy másik, akire egy család tagjai voksoltak – többtucatnyi szavazólapon. Egy körzeti fogászt – többek között – azzal emelt ki egyik betege, hogy hangsúlyozta: „kellemes humorának köszönhetően páciensei – tartozzanak bármelyik korosztályhoz – szorongás nélkül vetik alá magukat a fogászati kezeléseknek". Legemberségesebb egészségügyi dolgozó címet „alapított" az egyik asszony, és azt levelében azon nyomban ki is osztotta az urológiai klinikán gyógyító egyik doktornak. Egy másik páciens verset, a harmadik rajzot is ajándékozott jelöltjének... A legszebb történetek közül ma hatot emelnek ki, és külön is jutalmaznak az erre fölkért szakmai döntnökök – ezzel lezárul Jó kezekben akciónk.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2012. április 06. 10:41
    „Azért a szegedi Ortutay utcai háziorvosi rendelőben legalább két évtizede dolgozó Dr.Vratán Edit háziorvos nagyon felkészült kitűnő diagnoszta, épp ezért célzott kezelést biztosító tudása is megérdemelte volna,hogy egy cikk erejéig, a betegeinek köszönetét kifejezve írhatott volna róla a Délmagyarország napilap!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molnár Csaba: A DK bejutna a parlamentbe

„Kiemelkedően fantasztikusnak" nevezte Molnár Csaba a 2002 és 2010 közötti kormányzati időt szegedi sajtótájékoztatóján. Tovább olvasom