Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 12°C | 17°C Még több cikk.

Zenehallgatás közben támadtak rá és rabolták ki a belvárosban

A rendőrök őrizetbe vették azt a három férfit, akik a gyanú szerint kiraboltak egy fiatalt a szegedi Roosevelt téren. Ellenük csoportos rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.
A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. augusztus 23-án 5 óra körül a sértettet zenehallgatás közben leszólították. Ezt követően földre lökték, több alkalommal megütötték, majd elvették a nála lévő mobiltelefont és a hozzá tartozó hangszórót.

A széleskörű adatgyűjtés megállapította, hogy a csoportos rablás bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével egy szegedi, egy baksi és egy deszki férfi gyanúsítható megalapozottan. A rendőrök a 29 éves G. Rolandot, a 19 éves V. Lászlót és M. Dánielt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók őrizetbe vételük mellett kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyengék lettek a felvételik

Gyengék lettek a felvételik
Idén a szokásosnál is gyengébb eredmények születtek a középiskolai felvételiken. A szülők szerint indokolatlanul nehéz a dolgozat. Tovább olvasom