Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

SZETÁV, Szeged Szetáv

Októbertől 131 forintba kerül egy köbméter gáz

Októbertől 131 forintba kerül egy köbméter gáz

Szeged - A hazai gázárak már csaknem utolérték azt az Ausztriát, ahol az emberek a magyar átlagfizetésnek minimum a dupláját keresik. Nálunk október 1-jétől – az idei negyedik áremelés után – 131 forintba kerül majd egy köbméter földgáz.

Begyújtott a hőszolgáltató Szegeden

Begyújtott a hőszolgáltató Szegeden

Szeged - Beindult a távfűtés Szegeden, mert hétfőn az átlag középhőmérséklet nem haladta meg a tíz fokot. A bölcsődék igazgatósága kérte, hogy intézményeiben egyelőre ne fűtsenek. A hidegrekord tegnap is megdőlt.

Sajátos módszerek a novemberi hideg ellen

Sajátos módszerek a novemberi hideg ellen

Egyetlen csongrádi, szentesi, makói vagy vásárhelyi lakóközösség sem kérte tegnapig a távfűtés beindítását. A hideg ellen az emberek takaróval, hősugárzóval vagy a gázsütő begyújtásával védekeznek.

Szeged vezet a panelprogramban

Szeged - Megvan a fedezet a panelfelújítások folytatására, az idei költségvetésből 10 milliárd forint költhető el erra a célra. Az állam további 1,5 milliárd forinttal támogatja az ökoprogramot és a gyűjtőkémények rekonstrukcióját – mondta Gyenesei István önkormányzati miniszter délelőtti sajtótájékoztatóján.

Panelba akarok költözni, távfűtést akarok fizetni!

Szeged - Hajba kaptak olvasóink a delmagyar.hu honlapján: sokan keltek ugyanis a szegedi távfűtéses lakások védelmére. Ez azért szokatlan jelenség, mivel eddig az emberek általában szidták a hőszolgáltatót. A fórumozók azon cikkünkre reagáltak, amelyben azt írtuk, mindössze 1,2 százalékkal drágul a hődíj július 1-jétől.

Szegeden 1 százalékos hődíjemelés lesz

Szeged - Mivel a július 1-jével bekövetkező drágulással együtt már kétszer emelték a földgáz árát – együttesen közel 13 százalékkal –, a távfűtés díja is változik. Szegeden azonban mindössze 1,2 százalékos hődíjemelés lesz.

Két hétig pályázható még a panelprogram

Két hétig pályázható még a panelprogram

Szeged - A lakásfelújítási program három eleméről – panelrekonstrukció, kémény- és távfűtés-korszerűsítés – láthattak bemutatót a szegediek. A lakóközösségek a hónap végéig pályázhatnak.

Döbbenetes különbség két panellakás fűtésszámlája között

Döbbenetes különbség két panellakás fűtésszámlája között

Szeged - Két, csaknem azonos alapterületű szegedi panellakás, mindkét helyen költségmegosztók a radiátorokon, a fűtésszámlák között viszont durván 200 ezer forint a különbség. Hogy lehetséges ez?

A magyar városokban nőtt a közszolgáltatás ára

Januártól szinte minden városban emelkednek a helyi közlekedési tarifák, átlagosan 5 és 12 százalék közötti mértékben.

Versenyben a hőszolgáltatók

Versenyben a hőszolgáltatók

A távhődíjakban akár 30 százalék eltérés is lehet az országban: a nagyvárosok közül Győrben kerül a legkevesebbe – aminek a saját erőmű a magyarázata – és Pécsett kell érte a legtöbbet fizetni. Szeged a középmezőnyhöz tartozik, Vásárhely pedig a legversenyképesebbnek tűnik a vizsgált városok közül.

Jövőre olcsóbb lesz a távfűtés

Nem várhatók hajmeresztő áremelések 2006-ban a szegedi városi közüzemi és közszolgáltatási díjakban. Sőt az előttünk álló esztendőben még az is megesik, hogy egyes tarifák csökkennek: a távhőszolgáltatásban a lakossági hődíj és a használati meleg víz díja egyaránt mérséklődik.


bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...