Szentes és környéke

2014.01.06. 20:14

Elkészült a Kurca-part kalandpark

Szentes - Befejeződött a Kurca-part Kalandpark építése Szentesen. A Széchenyi liget mögötti parkerdő területén már csak apróbb simítások vannak hátra a munkából. A teljes költség közel 400 millió forint volt, amelynek 49 százalékát európai uniós pályázati forrásból, a többit önerőből fedezte a beruházó L-Direct Kft.

Munkatársunktól

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A projektzárón a város képviseletében jelen volt Móra József, az önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának elnöke, [namelink name="Bocskay István"], az ipari park referense és [namelink name="Bertók Róbert"], a projektgazda L-Direct Kft. ügyvezetője. Bocskay kifejtette, hogy Szentes nyitott a munkahelyteremtő beruházásokra, és örömét fejezte ki, hogy a régióban egyedülálló turisztikai látványosság valósult meg. Móra hangsúlyozta: az új létesítmény a város idegenforgalmi, valamint az aktív turizmus kínálatát bővíti. Bertók többek között felsorolta a parkban fellelhető élményelemeket, amelyek az ország legkomplexebb kalandparkjai közé emelik a szentesi Kurca-part Kalandparkot. Kiemelt figyelmet szenteltek a gyermekek szórakoztatására is: játszótéri elemek és egy homokozó is várja majd a kicsiket. A park osztálykirándulásoknak, tavaszi, nyári és őszi táboroknak is teret adhat a közeljövőben. A park április 5-én nyílik.

Elkészült a Kurca-part kalandpark. Fotó: Králik Emese (galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!