Szentes és környéke

2014.06.02. 22:58

Megnyílt a Kurca-part Kalandpark

Szentes - Már fogadja a vendégeket Szentes legújabb látványossága, a Kurca-part Kalandpark. Bertók Róbert ötletgazda, tulajdonos elmondta: már a nyitónapon sokan kipróbálták az élményelemeket, a kötélpályák és az óriáshinta volt a sláger.

Munkatársunktól

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Megírtuk: többéves előkészület után tavaly épült a kalandpark a Széchenyi liget mögötti parkerdő területén. A munkákból kisebb-nagyobb simítások maradtak idénre. A teljes költség közel 400 millió forint volt, amelynek 49 százalékát európai uniós pályázati forrásból, a többit önerőből fedezte a beruházó L-Direct Kft.

[namelink name="Bertók Róbert"] közölte: a paintball már a héten, a crazyball pedig várhatóan jövő héttől üzemel, míg a héliummal töltött ballonnál engedélyre várnak. Utóbbi egyszerre három embert – bekötve, teljesen biztonságosan – másfél perc alatt 80 méter magasra visz fel, ami 20 méterrel meghaladja a közeli víztorony magasságát, és nagyobb, mint két 10 emeletes panelház egymás tetejére „rakva".

A látogatók mindent kipróbáltak, amit csak lehetett. Fotó: Vidovics Ferenc

A látogatók mindent kipróbáltak, amit csak lehetett. Fotó: Vidovics Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!