Szentes és környéke

2015.06.09. 20:02

Jövő héten szárnyas napok Szentesen

Szentes - Az eddigi fő elemek maradnak, de újdonságokra is számíthatnak a résztvevők.

Munkatársunktól

Jövő hétvégén rendezik a szentesi kalandparkban az V. Szentesi Szárnyas Napokat, mondta kedden sajtótájékoztatón a szervező, [namelink name="Bertók Róbert"]. Az eddigi fő elemek maradnak, de újdonságokra is számíthatnak a résztvevők.

Június 19-én pénteken 15 órakor kezdődnek az események, szombat estig tartanak, három színpad lesz, a gyerekeket folyamatosan programok szórakoztatják, neves előadók – például Kasza Tibor – fellépésére is sor kerül. Vidám vetélkedőket szerveznek, idén is választanak sörkirályt, és csirkeszárnyevő verseny is lesz. A Hungerit kakasfőző fesztiválra eddig 110 nevezés érkezett, idén nem zsűri választ, hanem sorsolással dől el, kik kapnak díjakat.

Egy koncert erejéig a legendás szentesi Cocktail zenekar is összeáll. A környéken a parkolás és a rendezvény ingyenes lesz, de a kalandpark élményelemeit és a büfék szolgáltatásait térítés ellenében vehetik igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!